Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
R

RelaD

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
6 bölümün sonunda save kaydımı almıştım ordan devam edebilir miyim yoksa baştan baslamak en sağlıklısı mı?

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
6 bölümün sonunda save kaydımı almıştım ordan devam edebilir miyim yoksa baştan baslamak en sağlıklısı mı?
Baştan başlamam daha sağlıklı ama istersen devam etmeyi dene(aldığın bazı saveler açılmayabilir) iyi oyunlar :)

J

johnsilver94:)

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Resimde görmüş olduğunuz turuncu çizgi bugını çözmemizin bir yolu var mı? teşekkürler

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-05-17 134946.png
    Ekran görüntüsü 2021-05-17 134946.png
    194.1 KB · Görüntüleme: 41
mbicer

mbicer

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Son sürümle beraber oyunun tamamı için kaç gb boş alan gerekir ?

B

burak85

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beyler rardan çıkartıyorum uygulamayı ve aoc dosyasını uygulama programına basıyorum ve kayboluyor böyle hatayla karşılaşan oldumu?

D

dogadeniz

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
eski kayıt dosyalarını silip yeniden başlamak istiyorum. önceki saveler nerede

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
%Appdata% ->renpy

Android -> Data -> AdultOyunCeviri

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0₺
Bu sürümü ben çok beğendim açıkçası Discord ta çok fazla beğenmeyen görünce bir tık üzülmüştüm . Hikayede boşlukların dolduğu Dik grubu ile ilerlemenin güzel yansıdığı ilişkilerin yavaş yavaş şekillendiği bir bölüm olmuş. Çevirinin güzelliği araya serpiştirilen espiriler falan gayet hoş olmuş. Elinize sağlık.

R

RelaD

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu sürümü ben çok beğendim açıkçası Discord ta çok fazla beğenmeyen görünce bir tık üzülmüştüm . Hikayede boşlukların dolduğu Dik grubu ile ilerlemenin güzel yansıdığı ilişkilerin yavaş yavaş şekillendiği bir bölüm olmuş. Çevirinin güzelliği araya serpiştirilen espiriler falan gayet hoş olmuş. Elinize sağlık.
İsabella ile malum olay varmı varsa kaç sahne şuan iniyor aşırı merak ettim lütfen söyler misin

T

Tynwall31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sürekli uygulama yüklenmedi hatası alıyorum varmıdır bir çözümü

Üst Alt