Son Konular
Baştan başlamam daha sağlıklı ama istersen devam etmeyi dene(aldığın bazı saveler açılmayabilir) iyi oyunlar6 bölümün sonunda save kaydımı almıştım ordan devam edebilir miyim yoksa baştan baslamak en sağlıklısı mı?
Yardımınız için teşekkür ederim ama benlik sıkıntı yok ben indirdim kurulum yapıyorum.Bu hata driveden kaynaklı dosyayı drive üzerinden kopyala yapıp böyle indirmeniz gerekir Veya Bu videoyu İzleyebilirsiniz.
O turuncu çizgi her zaman kalıyor aşağı ve yukarı kaydırmanızı sağlıyor.Resimde görmüş olduğunuz turuncu çizgi bugını çözmemizin bir yolu var mı? teşekkürler
fakat yazılan mesajları kapatıyor 6.0 sürümünde turuncu cizgi böyle bir sıkıntı yaratmıyorduO turuncu çizgi her zaman kalıyor aşağı ve yukarı kaydırmanızı sağlıyor.
+15 gb diye biliyorumSon sürümle beraber oyunun tamamı için kaç gb boş alan gerekir ?
Antivirüsü kapatınız.Beyler rardan çıkartıyorum uygulamayı ve aoc dosyasını uygulama programına basıyorum ve kayboluyor böyle hatayla karşılaşan oldumu?
ne gerek var ki direk yeni oyun diyip başlaeski kayıt dosyalarını silip yeniden başlamak istiyorum. önceki saveler nerede
İsabella ile malum olay varmı varsa kaç sahne şuan iniyor aşırı merak ettim lütfen söyler misinBu sürümü ben çok beğendim açıkçası Discord ta çok fazla beğenmeyen görünce bir tık üzülmüştüm . Hikayede boşlukların dolduğu Dik grubu ile ilerlemenin güzel yansıdığı ilişkilerin yavaş yavaş şekillendiği bir bölüm olmuş. Çevirinin güzelliği araya serpiştirilen espiriler falan gayet hoş olmuş. Elinize sağlık.
Oluyor bir şeylerİsabella ile malum olay varmı varsa kaç sahne şuan iniyor aşırı merak ettim lütfen söyler misin
Teşekkür ederim.Antivirüsü kapatınız.
Rica ederim.Teşekkür ederim.