Byferohck
Discord Ünlüsü
Destekçi Plus
0.7 sürümü 7. Bölüm zaten 0.7.1 0.7.2 lerde bug fix oyun bugları bitti kısacaBu 0.7 devamı mi nasıl yani anlayamadım
Son Konular
0.7 sürümü 7. Bölüm zaten 0.7.1 0.7.2 lerde bug fix oyun bugları bitti kısacaBu 0.7 devamı mi nasıl yani anlayamadım
Geçen apk da da vardı bir çözümü yokBirşey sorucam telefonun mesaj kısmında ve biyografi de turuncu bir çizgi var başkasında da olan varmı bazen ileri sararken donuyor çözümü varmıdır acaba yoksada sorun değil söyliyim dedim.
Bu hata driveden kaynaklı dosyayı drive üzerinden kopyala yapıp böyle indirmeniz gerekir Veya Bu videoyu İzleyebilirsiniz.Bütün bölümlerin olduğu Google Driver linkin de şöyle bir uyarı var bilginiz olsun ona göre linklere girin.
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Android sürümünü indirdim ama yüklemede hata alıyorum "yüklenmedi" oluyor bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
5 gb yeterli olurDüşük boyutlu için kaç gb boş alan gerekiyor?
O linklerin içinde tüm bölümler mevcuttur.Tüm bölümlerin olduğu yeni bir Google Drive linki ne zaman gelir?
Baştan başlamanız en sağlıklısıNasıl indirmemizi tavsiye edersiniz. Ben 1. Bölümden 7. Bölüme kadar baştan oynamak istiyorum.
Türkçe yama ayrı olarak bulunmuyor.Bu oyunun sadece türkçe çevirisi yok mu?