Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Destekçi Plus
Kredi
11₺
Birşey sorucam telefonun mesaj kısmında ve biyografi de turuncu bir çizgi var başkasında da olan varmı bazen ileri sararken donuyor çözümü varmıdır acaba yoksada sorun değil söyliyim dedim.
Geçen apk da da vardı bir çözümü yok

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Destekçi Plus
Kredi
11₺
Bütün bölümlerin olduğu Google Driver linkin de şöyle bir uyarı var bilginiz olsun ona göre linklere girin.
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
Bu hata driveden kaynaklı dosyayı drive üzerinden kopyala yapıp böyle indirmeniz gerekir Veya Bu videoyu İzleyebilirsiniz.

S

Squrety

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni bir Google Drive linki atabilir misiniz rica etsem? Diğer sağlayıcılardan çok yavaş indiriyor.

G

Ghostvalley

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Nasıl indirmemizi tavsiye edersiniz. Ben 1. Bölümden 7. Bölüme kadar baştan oynamak istiyorum.

H

Han51

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android sürümünü indirdim ama yüklemede hata alıyorum "yüklenmedi" oluyor bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

Korisch

Korisch

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android sürümünü indirdim ama yüklemede hata alıyorum "yüklenmedi" oluyor bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

ZX97

ZX97

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tüm bölümlerin olduğu yeni bir Google Drive linki ne zaman gelir?

C

Cyclone20

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hiçbir dosya indirilemiyor. Google Drive linki için belirttiğiniz çözümü deniyorum fakat işe yaramıyorum hala kota hatası veriyor.

lider748

lider748

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun görevlimi yani görev menüsü varmı ne görev yaptıgımızı görmek için.

Üst Alt