Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
ivoltrani

ivoltrani

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Yav ne desem bilemedim şimdi. 7. bölümde hikaye olarak sadece bir kaç olay iyiydi, tatmin etmedi beni merak ettiğim şeyleri bulamadım derken en çok merak ettiklerimden bir olayla bitirdi ki hemde hayatta aklıma gelmeyecek bir durumdu bu. Lan dondum kaldım ve ağzımdan çıkan ilk kelime çıktır git lan ordan oldu :D gülme krize girdim resmen ya :D

sherlocked00

sherlocked00

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7. bölümü çıkmış, aldım heyecanla bekliyorumm...

Korisch

Korisch

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sıkıștırılmış versiyonla normal version arasinda fark var mi
Düşük boyutlu APK'da görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.

P

Postacı61

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yeni bölüm çıkmış diye baştan mi başlıyacagim??

WhideBabma

WhideBabma

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tam bir baş yapıt ondan şüphe yokta bu oyunu oyun yapan ve oyuna ruh veren müzikleri, öyle yerlere öyle duygu verici müzik yerleştirmişlerki o anı resmen yaşıyorsun.

Q

quesman

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
beıng a dık arada bir müzik çıkıyor talk to me diye bilen varmı ?

Üst Alt