Son Konular
Hayır 0.7.2 ve 0.7.1 arasında hikaye farkı yok.0.7.1 ile şuan ki güncel versiyon farkı var mı hikaye olarak
Teşekkür ederiz. İyi oyunlar dilerizAdult oyun çeviri sitesi adamdır işini hakkıyla yapıp düzgünce ilgilenen nadir sitelerden
Düşük boyutlu apk çıkacak.Düşük apk full olarak çıkacakmı sadece 7. Bölüm olarak mı kalacak
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Şu paneli bi ben mi bulamiyom
önce paneli asman sonra tvyi asman gerekiyordu orası buglu eğer kaydetmediysen oyunu yandın demektir geri alamazsınPaneli nasıl düzeltiyoruz
Kanka betada şuan 15-20 gün içerisinde herkese açılacağını düsünüyorumİndirme linki nerde
beyler İSABELLA ile malum sahne varmı lütfen söyleyin artık
Aynen kanka aoç ekibi adamdırYeni bölümü şimdi bitirdim, yine uzun bir bekleme süreci olacak 8.bölüm için ama olsun bekleriz. Gerçekten AOÇ ekibini ve bu yapımda emeği geçen herkesi tebrik ve takdir ediyorum, kusursuz bir iş. Oynamamı engelleyecek herhangi büyük bir hatayla şahsen kendi adıma karşılaşmadım. Yeni çalışmalarınızı dört gözle bekliyor olacağım. İyi forumlar, iyi oyunlar.![]()