Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
A

alleinblume

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar betadan çıkana kadar başka oyun önerir misiniz :D

innocence057

innocence057

Yetkili
Kredi
0₺
tamamdır ama telefonda yazışmalarda gözükmüyor buda önemli bir sorun
mesajlaşmalar da dahil rooster gibi uygulamaların tamamı türkçe. Sizin yaşadığınız sorun save uyumsuzluğu ile alakalıdır. Şu ana kadar bir çok kişi oyunun her yeri türkçe diye belirtiyor, uyumlu save kullanabilir veya baştan başlayabilirsiniz.

isterseniz bu save dosyasını deneyebilirsiniz; https://adultoyunceviri.com/konular/being-a-dik-kayit-dosyasi-0-5-2.254/

M

mustafa444575

S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
0₺
R

rdqbrcr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bir dajka
Oyun içinde nötr-tavuk-DIK yakınlığı belirleme oyunun gidişatını değiştirecek karakter arası etkileşimleri yönetmeye galeriyi ve ödülleri açmaya oyun içi para eklemeye yarayan büyük bir nimet, şu anda hile olmadığından görmediğin sahneyi açamazsın hile ile açıyordun önceden
Bir dakka şimdi açmadığım sahneyi görebiliyorum yani hileli modu nasıl açıyoruz ben çok cahilim be ustam

Prisoner

Prisoner

Kayıtlı Üye
Kredi
15₺
Bir dajka

Bir dakka şimdi açmadığım sahneyi görebiliyorum yani hileli modu nasıl açıyoruz ben çok cahilim be ustam
Diğer bölümlerin ki açılır ama bu sürümün açılmaz bişeye yaramaz yani açsan da ekran da sağ altta hile menüsü var oradan bakabiliyorsun

Babaringo

Babaringo

Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Klasik drpincake yine çok sağlam yapmış bu bölümüde, çeviriler mükemmeldi şiddetle tavsiye edilir. :devilish:

Dipnot: Son güncellemenin ortalama saatini soranlar çok olmuş 7.bölüm ortalama 2-3 saat ustalar.

Iboo

Iboo

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
0₺
Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3₺
Beyler QUinn in yolları kapalı bi bakarmısınız sadece bendemi sıkıntı full dikten gittim herşeyi yaptım yolları kapalı 😂

E

eraygursoy10

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
ya ben

Being a DIK Kayıt Dosyası - 0.6.1 oyunun bulunduğu yere atıyorum attıktan sonra oyunu açmıyor yeni sürüme​

Sage<3

Sage<3

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şimdi bu Being a dik erişim paketini alırsam gelecek yeni sürüm çıktığında da oynayabilir miyim ? Yoksa her güncelleme de tekrar satın mı alacağız

Üst Alt