Son Konular
mesajlaşmalar da dahil rooster gibi uygulamaların tamamı türkçe. Sizin yaşadığınız sorun save uyumsuzluğu ile alakalıdır. Şu ana kadar bir çok kişi oyunun her yeri türkçe diye belirtiyor, uyumlu save kullanabilir veya baştan başlayabilirsiniz.tamamdır ama telefonda yazışmalarda gözükmüyor buda önemli bir sorun
tamam teşekkür ederimmesajlaşmalar da dahil rooster gibi uygulamaların tamamı türkçe. Sizin yaşadığınız sorun save uyumsuzluğu ile alakalıdır. Şu ana kadar bir çok kişi oyunun her yeri türkçe diye belirtiyor, uyumlu save kullanabilir veya baştan başlayabilirsiniz.
isterseniz bu save dosyasını deneyebilirsiniz; https://adultoyunceviri.com/konular/being-a-dik-kayit-dosyasi-0-5-2.254/
Bir dakka şimdi açmadığım sahneyi görebiliyorum yani hileli modu nasıl açıyoruz ben çok cahilim be ustamOyun içinde nötr-tavuk-DIK yakınlığı belirleme oyunun gidişatını değiştirecek karakter arası etkileşimleri yönetmeye galeriyi ve ödülleri açmaya oyun içi para eklemeye yarayan büyük bir nimet, şu anda hile olmadığından görmediğin sahneyi açamazsın hile ile açıyordun önceden
Daha bugün betaya girdi bir tarih veremiyoruz ne zaman çıkacağı ile ilgili.Herkeze ne zaman açilir
Diğer bölümlerin ki açılır ama bu sürümün açılmaz bişeye yaramaz yani açsan da ekran da sağ altta hile menüsü var oradan bakabiliyorsunBir dajka
Bir dakka şimdi açmadığım sahneyi görebiliyorum yani hileli modu nasıl açıyoruz ben çok cahilim be ustam
gelmedi sanırımHileli geldimi
Bella ile sahne var mı pekiKlasik drpincake yine çok sağlam yapmış bu bölümüde, çeviriler mükemmeldi şiddetle tavsiye edilir.
Dipnot: Son güncellemenin ortalama saatini soranlar çok olmuş 7.bölüm ortalama 2-3 saat ustalar.
15-20 arasıBu güncelleme için nekadar boş yer lazım.
15-20 arası gerekiyor dostum 8 yetmez8, GB boş alan var yüklenemedi hatası aldım.