Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
alpertrkr17

alpertrkr17

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
tamam bekleyiş ve heyecan var anlaşılır ancak bu sitenin çevirmenleri, moderatörleri ve adminleri hep itinayla çalışıyor. nasıl bir süreç olduğu hakkında bilgi sahibi değiliz ve iki gün sonra yayınlansa dahi bu dünyanın sonu değil. sert ve agresif tutum sergilemeye gerek yok.

punkshack

punkshack

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben ekibe güveniyor ve ilerleyen saatlerde geleceğini düşünüyorum. Geç olsun güç olmasın oyunun çıkması bile aylar sürdü zaten. Takipteyiz.

JageR

JageR

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
2₺
Merak ettik oyun ne durumda ? Bilgi verebilecek var mı ?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bugün kesin olarak yayınlanacak mı?
Ya bilgi verin en azından şu aşamadayız şu konuda sorun var bu kadar ciddiye alınmamayı hak etmiyoruz saatlerdir açıklama bekliyoruz başka siteler çeviri yayınlamış olmalarına rağmen biz sizden bekliyoruz ama siz sallamıyorsunuz
Merak ettik oyun ne durumda ? Bilgi verebilecek var mı ?
Oyun bugün çıkacak hile menüsü bugün eklenemeyebilir o kesin değil ama Being a DIK Türkçe olarak bugün yayınlanacak.

E

Erkan

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sormak istediğim ve ayrıca belirtmekte yarar gördüğüm b ir husus var! Destekçi Plus Olduğumuz Halde Neden Ayrıca Tekrar Ödeme Yapmamız Gerekiyor! Her Oyunu İçin Ayrı Ayrı Ödeme Sağlanacaksa Destekçi Plus Ne Anlam İfade Ediyor? Bir Yetkili Arkadaş Anlayacağım Biçimde Anlatırsa Sevinirim!

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sormak istediğim ve ayrıca belirtmekte yarar gördüğüm b ir husus var! Destekçi Plus Olduğumuz Halde Neden Ayrıca Tekrar Ödeme Yapmamız Gerekiyor! Her Oyunu İçin Ayrı Ayrı Ödeme Sağlanacaksa Destekçi Plus Ne Anlam İfade Ediyor? Bir Yetkili Arkadaş Anlayacağım Biçimde Anlatırsa Sevinirim!
Ödeme yapmanız gerekmiyor destekçi paketinizin süresi bitene kadar tüm oyunlara erişim sağlayabilirsiniz bu oyun için soruyorsanız şu anda linkler eklenmedi o yüzden o şekilde duruyor eklendiği zaman oynayabilirsiniz.

E

Erkan

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ödeme yapmanız gerekmiyor destekçi paketinizin süresi bitene kadar tüm oyunlara erişim sağlayabilirsiniz bu oyun için soruyorsanız şu anda linkler eklenmedi o yüzden o şekilde duruyor eklendiği zaman oynayabilirsiniz.
Gayet net ve açıklayıcı (y) Teşekkürler

Apsny

Apsny

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Destekçi plus üyeliğinin daha fazla olanı var mı acaba yeri burası değil ama sormak istedim. 1 aylık değilde 3 ay lık yada 6 aylık tek seferde ödeme imkanımız var mı. Sayın modum.

T

testo26

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android versiyonu android 11 için çalışacak mı? İngilizce olarak paylaşan Apk larda data klasörüne dosya atarak kurulum yapılıyor ve android 11 de bu engelli.

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Apsny destekçi plusu alırken birden fazla alabilirsiniz zaten onun için ayrıyetten bir pakete gerek yok alırken alacağınız miktarı seçerseniz olacaktır zaten.

Apsny

Apsny

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android versiyonu android 11 için çalışacak mı? İngilizce olarak paylaşan Apk larda data klasörüne dosya atarak kurulum yapılıyor ve android 11 de bu engelli.
Nasıl engelli hocam benim sürüm 10 yani 11 kursam apk dosyaları çalışmayacak mı

Apsny

Apsny

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Anladım alırken adet kısmı vardı her bir adet 1 ay. Geri dönüş teşekkürler.

Üst Alt