CumaLee
Kayıtlı Üye
Çeviri dosyalarının çalınmaması için yapılmış bir program sadece trojan değil.İçinden Trojan çıktı umarım başımıza bişey gelmez![]()
Son Konular
Çeviri dosyalarının çalınmaması için yapılmış bir program sadece trojan değil.İçinden Trojan çıktı umarım başımıza bişey gelmez![]()
Öyleyse tamamdır, size güveniyorum zaten. Bu arada ellerinize sağlık, teşekkürlerÇeviri dosyalarının çalınmaması için yapılmış bir program sadece trojan değil.
Rica ederim iyi oyunlar.Öyleyse tamamdır, size güveniyorum zaten. Bu arada ellerinize sağlık, teşekkürler![]()
Telefondaki kasa uygulamasını diyorsanız eğerTelefonun şifresini bir türlü bulamadım. Bilen biri yazsın ne olur.
Hayır. Kahramanın telefonunda şifre gir diye bir yer var. O lazım. Teşekkür ederim cevap için.Telefondaki kasa uygulamasını diyorsanız eğer
Birinci bölüm: 1386
İkinci bölüm: 4413
Üçüncü bölüm: 3985
Dördüncü bölüm: 0421
Beşinci bölüm: 4226
Altıncı bölüm: 4463
Evet telfndaki kasayı söylüyormuşum. Şimdi anladım. Meşgul ettim. Cahilliğine verin. Herkesin eline sağlık.Telefondaki kasa uygulamasını diyorsanız eğer
Birinci bölüm: 1386
İkinci bölüm: 4413
Üçüncü bölüm: 3985
Dördüncü bölüm: 0421
Beşinci bölüm: 4226
Altıncı bölüm: 4463
Önemli değil iyi oyunlar.Evet telfndaki kasayı söylüyormuşum. Şimdi anladım. Meşgul ettim. Cahilliğine verin. Herkesin eline sağlık.
Tüm bölümler içindedir, indirip hepsini oynayabilirsiniz.merhaba bu oyun 2. sezon 2. bölüm diyor ama ben baştan başlamak istiyorum, bunun için 1. sezonu nasıl indircem arkadaşlar, yani en baştan başlamak için, ilk defa indirecem de beni bilgilendirirmisiniz
hocam oyunu indirdim, giriş yapmamı istiyor bende kullanıcı adı ve şifremi giriyorum ama yannış diyor, bu durumu nasıl halledebilir, teşekkür ederimTüm bölümler içindedir, indirip hepsini oynayabilirsiniz.
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.hocam oyunu indirdim, giriş yapmamı istiyor bende kullanıcı adı ve şifremi giriyorum ama yannış diyor, bu durumu nasıl halledebilir, teşekkür ederim
Kral çeviri için eline sağlık dün gece 5 te bitirdim 6.bölümü efsaneydi ama oynadığım ilk adult game varsa mutlaka oynanması gereken güzel oyunlar veya buna benzer oyunlar tavsiye edebilir misiniz ?Efsane bir oyun tavsiye ederim
Sadece 1.sezon ve 2.sezonun 1. Bölümü yok mu 7.bölüm filan da var mı?Şuan ki son sürüm toplu şekilde 1 sezon 2 sezon vardir
teşekkür ederim reis, şifremi değiştirdim oldu sağol iyi forumlar dilerimBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Birde bunu dene.
Kankam midnight paradise ve milfy city öneririmKral çeviri için eline sağlık dün gece 5 te bitirdim 6.bölümü efsaneydi ama oynadığım ilk adult game varsa mutlaka oynanması gereken güzel oyunlar veya buna benzer oyunlar tavsiye edebilir misiniz ?
bunları bu gece indirecem ama varsa sana zahmet güzel başka önerin onları da duymak isterim birkaç tane denedim oyun da pek sarmadı görüntü kalitesi kötü tüm herşeyi oyun kendi yönetiyor böyle değil daha çok Being a Dik tarzı bu arada kral çok teşekkür ederim tavsiyeler için )Kankam midnight paradise ve milfy city öneririm
149 animasyon ve 1340 statik render üretildi. Yapımcı gelecek bölümün %30-50'sini yaptığını tahmin ediyor.Şuana dek kaç tane render ve animasyon tamamlanmış durumda ? Bilgi var mı acaba ?