Son Konular
Discord grubunda daha iyi yardımcı olurlarBen yeni sürümü indirdim lakin daha kurmadım eski save ile naisl devam edebilirim
Eski kayıt dosyaları sağlıklı şekilde çalışmayabiliyor. Sitemizden kayıt dosyası indirmenizi öneririm.Ben yeni sürümü indirdim lakin daha kurmadım eski save ile naisl devam edebilirim
Discord sunucumuza katılarak 'Kayıt Dosyalarınız' kanalından save dosyası ararsanız bulabilirsiniz.YENİ SÜRÜMÜ İNDİRTİKTEN OYUN YENİ BAŞTAN BAŞLIYOR
KALDIĞIMIZ YERDEN NASIL DEVAM EDİCEZ 5 SEZON BİTTİ 6 CI SEZONU OYNAMAK İÇİN EN BAŞTAN MI BAŞLAMAMIZ GEREKECEK
BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM ?
Yanlışınız olmasın 6 bölüm var tekrar kontrol ediniz.Ya normalde 6 bölüm ama ben indirdiğimde neden 5 bölümdü sadece
Hayır olmaz dediğim gibi 6 bölüm var.Düşük boyutlu kısmından indirdim ordan sıkıntı olabilir mi
Aga bu yeni mi şuamBildiğiniz sevdiğiniz badik bir şey yazmaya gerek bile yok
Son sürüm.Aga bu yeni mi şuam
İndirdim de aynı sahneler en baş öyle mi olması lazımSon sürüm.
Kaldığınız yerden devam etmek için kayıt dosyası kullanmanız gerekiyor. Aksi takdirde baştan başlıyor oyun.İndirdim de aynı sahneler en baş öyle mi olması lazım
Hassss kayıtlı dosya yok nasıl olacakKaldığınız yerden devam etmek için kayıt dosyası kullanmanız gerekiyor. Aksi takdirde baştan başlıyor oyun.
Bu konudan Windows / Android uyumlu kayıt dosyasını indirip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Hassss kayıtlı dosya yok nasıl olacak
Grafikler arasında bir tık fark var tek fark bu.Yüksek apk ile düşük apk arasındaki fark ne ki?
Oyunun açıklamasında linkler mevcut.Oyunu nereden indiriyoruz. Ben göremedim