Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
M

Mhakan000

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba 5. Bölüme kadar bitirip oyunu silmiştim şimdi 6. Bölümü yükledim ama yeniden oynamak istemiyorum save dosyasını nerden bulabilirim acaba?

Kerimxx

Kerimxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bazen ekran siyah oluyor baştan açmak zorunda kalıyorum niye siyah oluyor bilen var mı

M

Mark zuckerberk

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Being a dik te sorun yaşıyorum lutfen yardım edin

brusttr

brusttr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
selamlar oyuunu bugün yükledim cloud kaynağından ve malesefki antivürüsüm alarm verdi bilgisayaraıma trojan girdiği hakkında veriler aldım bu cloud kaynağındanmı kaynaklı yoksa farklı bi sorunmu var bilmiyorum ama lütfen başkalarınında zarar görmemesi için linkleri değiştirmenizi tavsiye ediyorum

Ekli dosyalar

• resim_2020-12-12_210035.png
    resim_2020-12-12_210035.png
    324.4 KB · Görüntüleme: 26
Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
selamlar oyuunu bugün yükledim cloud kaynağından ve malesefki antivürüsüm alarm verdi bilgisayaraıma trojan girdiği hakkında veriler aldım bu cloud kaynağındanmı kaynaklı yoksa farklı bi sorunmu var bilmiyorum ama lütfen başkalarınında zarar görmemesi için linkleri değiştirmenizi tavsiye ediyorum
Mecburen kullandığımız paketleme programından kaynaklı olarak virüs uyarısı alıyorsunuz. İsterseniz tüm süreci görebilirsiniz. Yolladığımız istekleri, exe'nin sisteme ne yaptığını inceleyebilirsiniz. Discord üzerinde konuşup, bir şeyler paylaştığımız insanlara virüs atsak zaten var olmaya devam edemeyiz. Anti virüs programınızı Defender Control programı ile kapatıp oyunu açabilirsiniz. Bu süreçte Avast gibi bir program kullanabilirsiniz, Avast'ı oyunlara girerken rahatça kapatır sonradan tekrar açarsınız.

brusttr

brusttr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
yalnış anlamayın size ve sitenize bir laf yapmadım sadece dediğim gibi link sitelerinden kaynaklı bulaşabiliceğinden bahsettim o yüzden başkalarıda bu durumu yaşamasın diye o kaynağı kullanmamaları yönünde tavsiyede bulundum zaten 4 tane altenatif var doğru değilmi lütfen beni yalnış anlamayın iyi akşamlar

tuncgs52

tuncgs52

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar Bunu Yüklerken Bütün Sürümleriyle Birliktemi Yüklemiş Oluyoruz Bilgilendirirmisiniz beni

B

Berat0

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun a giriyorum şifre mi adımı yazdıkdan bir süre sonra beni oyun dan atıyor? (android) ilk önce obb ti atdım sonra kurdum oyunu

A

AlphaGhost

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1. sayfadaki linkler oyunu indirmek için. Sadece Türkçe yamayı nereden indirebilirim?

S

Silinen üye 5

Oyun a giriyorum şifre mi adımı yazdıkdan bir süre sonra beni oyun dan atıyor? (android) ilk önce obb ti atdım sonra kurdum oyunu
Sadece obb'yi değil klasör haline obb dizinine atmanız gerekiyor. Sonra APK'yı kurup oyunu açacaksınız. Discord üzerinde android-hatalar kanalından daha detaylı yardım alabilirsiniz.

Kerimxx

Kerimxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Andorid te oynarken siyah ekran sorunu oluyor sizdede olan varmı ?

Üst Alt