Son Konular
Konuyu düzgün okursanız gerekli tüm save'lerin PC ve Android için verildiğini görürsünüz.Merhaba 5. Bölüme kadar bitirip oyunu silmiştim şimdi 6. Bölümü yükledim ama yeniden oynamak istemiyorum save dosyasını nerden bulabilirim acaba?
selamlar oyuunu bugün yükledim cloud kaynağından ve malesefki antivürüsüm alarm verdi bilgisayaraıma trojan girdiği hakkında veriler aldım bu cloud kaynağındanmı kaynaklı yoksa farklı bi sorunmu var bilmiyorum ama lütfen başkalarınında zarar görmemesi için linkleri değiştirmenizi tavsiye ediyorum
Mecburen kullandığımız paketleme programından kaynaklı olarak virüs uyarısı alıyorsunuz. İsterseniz tüm süreci görebilirsiniz. Yolladığımız istekleri, exe'nin sisteme ne yaptığını inceleyebilirsiniz. Discord üzerinde konuşup, bir şeyler paylaştığımız insanlara virüs atsak zaten var olmaya devam edemeyiz. Anti virüs programınızı Defender Control programı ile kapatıp oyunu açabilirsiniz. Bu süreçte Avast gibi bir program kullanabilirsiniz, Avast'ı oyunlara girerken rahatça kapatır sonradan tekrar açarsınız.
Evet dostumArkadaşlar Bunu Yüklerken Bütün Sürümleriyle Birliktemi Yüklemiş Oluyoruz Bilgilendirirmisiniz beni
Şu anda ücretsizNe zaman ücretsiz olacak ?
İndirme yerini bulamıyorumŞu anda ücretsiz
İndirme linkleri 1. Sayfada yer alıyor.İndirme yerini bulamıyorum![]()
Ayrıca yama bulunmuyor. Yama oyuna gömülü şekilde.1. sayfadaki linkler oyunu indirmek için. Sadece Türkçe yamayı nereden indirebilirim?
Sadece obb'yi değil klasör haline obb dizinine atmanız gerekiyor. Sonra APK'yı kurup oyunu açacaksınız. Discord üzerinde android-hatalar kanalından daha detaylı yardım alabilirsiniz.Oyun a giriyorum şifre mi adımı yazdıkdan bir süre sonra beni oyun dan atıyor? (android) ilk önce obb ti atdım sonra kurdum oyunu