Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Q

qraurken

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bu oyunu pc den oynuyordum ve bugün giremiyorum.Oyun için oluşturduğum dosyada oyun uygulaması gözükmüyor sadece aoc dosyası var ve tekrar indirirken trojan win32 tehdit uyarısı alıyorum.Eyleme izin vermeye korkuyorum neden şimdi buldu trojan win32 yi ?

M

mmesi

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları

3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

Paket ayristirma hatasi aliyorum

C

Cylex

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu birkaç gündür oynuyorum sorun yok bugün oynamak için açarken windows defender uyarı verdi. exe dosyasının trojanlı olduğunu söyledi bu bir hata mı ? yoksa attığınız gerçekten trojan mı

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntı54sı.PNG
    Ekran Alıntı54sı.PNG
    21.1 KB · Görüntüleme: 4
T

tesla24

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
pcden oynuyorum oyunda konuşma sesleri normalde de mi yok yoksa bende mi yok

C

Cordiseps

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları

3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

Bu oyunu nasıl güncelleyeceğiz yeniden yüklemek mi lazım

A

albatros35

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu silip tekrar yükleyince kaydettiğimiz yerden devam edebilir miyiz

S

Silinen üye 5355

Oyunu birkaç gündür oynuyorum sorun yok bugün oynamak için açarken windows defender uyarı verdi. exe dosyasının trojanlı olduğunu söyledi bu bir hata mı ? yoksa attığınız gerçekten trojan mı
Mecburen kullandığımız paketleme programından kaynaklı olarak virüs uyarısı alıyorsunuz. İsterseniz tüm süreci görebilirsiniz. Yolladığımız istekleri, exe'nin sisteme ne yaptığını inceleyebilirsiniz. Discord üzerinde konuşup, bir şeyler paylaştığımız insanlara virüs atsak zaten var olmaya devam edemeyiz. Anti virüs programınızı Defender Control programı ile kapatıp oyunu açabilirsiniz. Bu süreçte Avast gibi bir program kullanabilirsiniz, Avast'ı oyunlara girerken rahatça kapatır sonradan tekrar açarsınız.

S

Silinen üye 5355

bu oyunu pc den oynuyordum ve bugün giremiyorum.Oyun için oluşturduğum dosyada oyun uygulaması gözükmüyor sadece aoc dosyası var ve tekrar indirirken trojan win32 tehdit uyarısı alıyorum.Eyleme izin vermeye korkuyorum neden şimdi buldu trojan win32 yi ?
Mecburen kullandığımız paketleme programından kaynaklı olarak virüs uyarısı alıyorsunuz. İsterseniz tüm süreci görebilirsiniz. Yolladığımız istekleri, exe'nin sisteme ne yaptığını inceleyebilirsiniz. Discord üzerinde konuşup, bir şeyler paylaştığımız insanlara virüs atsak zaten var olmaya devam edemeyiz. Anti virüs programınızı Defender Control programı ile kapatıp oyunu açabilirsiniz. Bu süreçte Avast gibi bir program kullanabilirsiniz, Avast'ı oyunlara girerken rahatça kapatır sonradan tekrar açarsınız.

M

Mhakan000

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba 6. Bölümü android düşük kalite olarak indirdim ama giris yaptıktan sonra adultoyunceviri ekranında oyun kendiliğinden kapanıyor neden acaba?

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
pc versiyonu ağzına kadar trojan dolu farklı yerlerden tarattım. nedeni nedir ?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
pc versiyonu ağzına kadar trojan dolu farklı yerlerden tarattım. nedeni nedir ?

Anambabamçeto

Anambabamçeto

Yasaklı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar ben oyunu yüklüyorum 2,93 GB dosyalardan bakıyorum 3,14 GB neden acaba

Üst Alt