Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
casper6119

casper6119

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
arkadaşlar iyi forumlar yanlış bilmiyorsam 7. bölüm yok değilmi daha gelmedi

M

mokoko53

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Josy ve Maya'nın teklifi kabul etmesi için ne yapmamız lazım ???

Kerimxx

Kerimxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3 GB lik andorid APK yi indirdim 25gb boş yer var yine de çalışmıyor

S

Söylenmez

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Cathynin arabada ki sahnesi açık değil 5nci bölümde sadece bendemi olmadı herkesdemi aynısı oluyo swyperda en iyi sonucu aldım

C

cinarfaydali

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
şu kızıl kafalı hocanın ifşasının yayınlandığı zamandaki hatta dildo cevirmecede oynadıgımız partiyi gecemiyorum serbest dünya bitmiyor herkesle konus dio konustum ama hic bisey olmuyo her odayada baktım nasıl gecıcem soylermısınız lutfen

Kerimxx

Kerimxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
şu kızıl kafalı hocanın ifşasının yayınlandığı zamandaki hatta dildo cevirmecede oynadıgımız partiyi gecemiyorum serbest dünya bitmiyor herkesle konus dio konustum ama hic bisey olmuyo her odayada baktım nasıl gecıcem soylermısınız lutfen
Queen ile adamın biri konuşuyor du bi yerde onlara gitmen lazım

A

Aceta

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Maya ile aynı odada ilk defa kaldığımız gece de maya ile yat mı konuş mu ne öyle bir görev veriyor ama bir türlü konuşamıyorum maya ile üstüne tıklanmıyor bir türlü

gollem55

gollem55

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
beyler ben bir defa bitirdim 6 bölümü DIK olarak.. TAVUK ile ilerleyince farklı senaryolar hikayeler filan mı var bilgilendirin bu tarz oyunlarda biraz yeniyim

Kerimxx

Kerimxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3 GB lik dosyada paket ayrıştırma veriyor , kolay kurulumda da girip ana sayfada kalıyor millet nasıl açıyor anlamiom

Iboo

Iboo

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
0₺
Dusuk boyutluyu indirdim ama kaldigim yerden devam edemiyorum bastan basliyor kaldigim yerden nasil devam edicem

Üst Alt