Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Sarp96

Sarp96

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
6 bölüm de bilgisayar görevinde 10 tane düğme bul diyor yapanvarsa yazabilir mi

Mekintoş

Mekintoş

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun haberlerine tıkladığımda Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. diyor oyun haberlerine nasıl girebilirim

Sarp96

Sarp96

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bilgisayar görevinde bulunan 10 düğme yapan varmı ben bulamadım

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun animasyon sahnelerine girince ya durduruldu hatası alıyorum ya da siyah ekrana giriyor ve oyunu yeniden acmak zorunda kalıyorum. Bu şekilde sürekli uğraşıyorum ve bu çok can sıkıcı bir şey. Kolay kurulum olsun diye diğer sürümü indirdim ve sorun muhtemelen buna bağlı. Başka çözümü varsa bilen yardımcı olabilir mi

Üst Alt