Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
H

HinataBey

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Her zaman ki usta ekipden çikmis ustaca oyun, ve harika çevirmenler sayesinde harmanlanip hazirlanmis, Corona zamaninda ki yoklugumu bir nebze de olsa gideriyor.Tavsiye ederim.

M

muhammed0630

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları

3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

Gerçekten şuana kadar oynadığım en iyi oyunlar arasında 1. Ve ben şuana kadar buralardaki bütün oyunları oynadım ve plus hediyesini inşallah bana verirsiniz bütün yapımcı ve yardımcılara tebrik ediyorum ve hepinizi çok seviyorum ❤️

Elyesia

Elyesia

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Her seferinde en iyisi bu daha iyisi gelmez diyorum ama geliyor. Oynadığım en iyi adult oyun net.

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Gerçekten şuana kadar oynadığım en iyi oyunlar arasında 1. Ve ben şuana kadar buralardaki bütün oyunları oynadım ve plus hediyesini inşallah bana verirsiniz bütün yapımcı ve yardımcılara tebrik ediyorum ve hepinizi çok seviyorum ❤️
Onu burdan değil değerlendir seçeneğini işaretleyip yazmanız gerekiyor

Ekli dosyalar

• a.png
    a.png
    189.5 KB · Görüntüleme: 7
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyun klasik lise konulu bir oyuna benziyor oyun hikaye olarak sıradan gözükse de sunduğu kalite oyunu üst seviyelere çıkarıyor gayet güzel ve ilgi çekici bir oyun oynamanızı gönülden öneririm

Bay Gurme

Bay Gurme

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
6. bölümün başındaki şu harita olayını bir türlü geçemedim atama yapıyorum çalışma yerlerine yok işte birini görevden almak istiyosan - sembolüne tıkla diyor başkada birşey olmuotr
insanları belirli odalara göndereceksin ve atama seçeneğinin yanında da iş var para kazanmak için oraya da göndermelisin. Her şey bittikten sonra kapat tuşuna bas ve çıkan yazıyı okuyunca anlayacaksın.

M

Manchado2525

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunun yeni versiyonu yani 6.bölüm şuan erken erisimdemi yoksa herkese acıldimı ?

H

hayrullahgürdag

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyuna günde bir kere mi girebiliyoruz? Ben bir kere girip çıkınca kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor mod.

escobar1239

escobar1239

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Hocam oyunu yükledim en baştan başladı

Üst Alt