Gerçekten şuana kadar oynadığım en iyi oyunlar arasında 1. Ve ben şuana kadar buralardaki bütün oyunları oynadım ve plus hediyesini inşallah bana verirsiniz bütün yapımcı ve yardımcılara tebrik ediyorum ve hepinizi çok seviyorumEkli dosyayı görüntüle 4386
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES - CLOUD
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - CLOUD
Kurulum aşamaları arşiv içinde anlatılmıştır.
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - CLOUD
ANDROID SÜRÜMÜNE ÖZEL KAYIT DOSYASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN !
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Onu burdan değil değerlendir seçeneğini işaretleyip yazmanız gerekiyorGerçekten şuana kadar oynadığım en iyi oyunlar arasında 1. Ve ben şuana kadar buralardaki bütün oyunları oynadım ve plus hediyesini inşallah bana verirsiniz bütün yapımcı ve yardımcılara tebrik ediyorum ve hepinizi çok seviyorum![]()
insanları belirli odalara göndereceksin ve atama seçeneğinin yanında da iş var para kazanmak için oraya da göndermelisin. Her şey bittikten sonra kapat tuşuna bas ve çıkan yazıyı okuyunca anlayacaksın.6. bölümün başındaki şu harita olayını bir türlü geçemedim atama yapıyorum çalışma yerlerine yok işte birini görevden almak istiyosan - sembolüne tıkla diyor başkada birşey olmuotr
Herkese açık durumda.Oyunun yeni versiyonu yani 6.bölüm şuan erken erisimdemi yoksa herkese acıldimı ?
Hayır istediğiniz kadar girebilirsiniz.Oyuna günde bir kere mi girebiliyoruz? Ben bir kere girip çıkınca kullanıcı adımı ve şifremi kabul etmiyor mod.
Sağolasın oldu mod. Bir de bu aoc dosyasını değiştirerek isimleri değiştirme imkanımız var mı?Hayır istediğiniz kadar girebilirsiniz.
Telefondaki uygulamadan isimler değiştirilebiliyor.Sağolasın oldu mod. Bir de bu aoc dosyasını değiştirerek isimleri değiştirme imkanımız var mı?
Birinci bölüm: 1386kasa şifreleri nedir
Kayıt dosyanız var mıydı?Hocam oyunu yükledim en baştan başladı
EvetKayıt dosyanız var mıydı?
Kayıt dosyanızı - Android - Data - AdultOyunCeviri konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasöre atın.