Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
Denedim yine aynısı oluyor şuanda
- Çıkarttığınız tüm dosyaları silin. Sadece zip dosyası kalsın.

- Dosyaları "Buraya Çıkart" seçeneğini seçip çıkartın.

- Çıkan dosya içindeki "being.adultoyunceviri.com" adlı klasörü: Android > OBB içine atın.

- Being a DIK APK'sını yükleyin.

- Oyuna giriş yapın, kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

A

alibab

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bunda cheat sayfası filan var mı varsa nasıl açılıyor parayı falan fullemek için ?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
bunda cheat sayfası filan var mı varsa nasıl açılıyor parayı falan fullemek için ?
Oyun içinde sağ alttaki Adult Oyun Çeviri logosuna tıklayıp hile menüsünü açabilirsiniz. (Para hilesi ile beraber karakter ilişkilerinizi ve bazı değişkenleri değiştirebilirsiniz)

H

Hope

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Telefondan oynuyordum şu an yüklendiğimde baştan mi başlıyacak kaldığı yerden devam etmesi için bir şey yapmam gerekiyo mu

E

Ellaaa

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bende Türkçe oyukar gözükmüyo Türkçe yapay zekalar gözüküyo ama Türkçe oyun gözükmüyor neden

A

Azerot

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Siz bir efsanesiniz ya ellerinize saglik hem oyun hemde site mükemmel olmus başarılarınızin devamıni dilerim 😀

H

Hahsjsjss

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
İsmimde veya sifremde o yok ama yine de olmuyor başka hesap açtım denedim yine olmadı

parzi10

parzi10

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları
3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
Yuksek apk ile dusuk apk arasındaki fark nedir

A

aholataks

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kayıt dosyasını açarken böyle bir hata alıyorum . Sitedeki kayıt dosyasını da denedim yine aynı hata oldu .Yardımcı olabilir misiniz?
IMG_20201129_133019.jpg

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
A

aholataks

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Siteden indirdiğiniz kayıt dosyasını sadece oyunun PC sürümünde kullanabilirsiniz. Android sürümü için kayıt dosyası Discord sunucumuzda paylaşıldı. Discord kullanmıyorsanız forumdan özel mesaj yoluyla dosyayı size iletebilirim.
Discord kullanmıyorum maalesef özelden gönderir misiniz .şimdiden teşekkürler

Üst Alt