Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Apsny

Apsny

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Apk yi bir türlü yukleyemedim oyun ne kadar boş alan istiyor hafıza da 10 gb dan fazla boş alan var yinede yüklemedi.

Zelphium

Zelphium

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Düşük boyutlu apk ile yüksek boyutlu apk arasındaki fark nedir?

Duppontt

Duppontt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu telefona indirdim fakat kuramıyorum yardım edebilecek var mı

E

emrek74

Burada çıkarmayı denedim girmiyor peki nasıl kurucam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-29-12-33-57-253_android.jpg
    Screenshot_2020-11-29-12-33-57-253_android.jpg
    362.1 KB · Görüntüleme: 15
H

Hahsjsjss

Ben yüklüyorum yüklendikten sonra benden kullanıcı adı şifre istiyor sitedeki kullanıcı adı ve şifremi giriyorum kabul etmiyor başka oyunlarda da bu oluyor yardımcı olur musunuz

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
Ben yüklüyorum yüklendikten sonra benden kullanıcı adı şifre istiyor sitedeki kullanıcı adı ve şifremi giriyorum kabul etmiyor başka oyunlarda da bu oluyor yardımcı olur musunuz
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

S

Smart3

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android > GDrive linki ne zaman eklenir? Ya da bendemi gözükmüyor

Üst Alt