Hayır kaybolmaz. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Eski sürümü silip 10gb olan sürümü indirirsek eski sürümdeki save dosyaları kaybolacak mı?
Hayır kaybolmaz. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Eski sürümü silip 10gb olan sürümü indirirsek eski sürümdeki save dosyaları kaybolacak mı?
Eyvallah kralHayır kaybolmaz. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
12GB'a kadar boş alan isteyebilir. Hata almaya devam ederseniz düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.Apk yi bir türlü yukleyemedim oyun ne kadar boş alan istiyor hafıza da 10 gb dan fazla boş alan var yinede yüklemedi.
Düşük boyutlu APK'da müzikler yok ve görüntü kalitesi bir tık düşük. Artı olarak kurulumu için çok fazla alana ihtiyacınız yok.Düşük boyutlu apk ile yüksek boyutlu apk arasındaki fark nedir?
Yüklenmedi hatası alıyorsanız: Oyunu kurmak için 11 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.Oyunu telefona indirdim fakat kuramıyorum yardım edebilecek var mı
Evet, Türkçe bir şekilde hile menüsü bulunuyor.hile menüsü aktfimi ?
Ne diyosun kardeşim yaYüklenmedi hatası alıyorsanız: Oyunu kurmak için 11 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.
Nerede sıkıntı yaşıyorsun?Kurulumunu yapamadım nasil kurucaz oyunu yardımcı olursanız sevinirim
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Ben yüklüyorum yüklendikten sonra benden kullanıcı adı şifre istiyor sitedeki kullanıcı adı ve şifremi giriyorum kabul etmiyor başka oyunlarda da bu oluyor yardımcı olur musunuz
Android > GDrive linki ne zaman eklenir? Ya da bendemi gözükmüyor