PurpposoLes
Kayıtlı Üye
Discord kullanmıyorumJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Discord kullanmıyorumJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Pek farketmiyor bazı seçimler önemli sadece onları burda yazarsam spoiler olur ama zaten farkedersiniz o seçimleri.Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
önemli olan seçimleri rica etsem özel mesajdan bana yazar mısın? ben spoiler yemeyi severim sıkıntı yokPek farketmiyor bazı seçimler önemli sadece onları burda yazarsam spoiler olur ama zaten farkedersiniz o seçimleri.
reis bi sıkıntı yok demi 11 tl çekiyor sadece ve açıldı mı eğer hemen açılıyor ise alıcam şimdiMerhaba kolay gelsin. Beta erişim için ödeme yaptım ne zaman erişime açılır
Evet, 10.76TL çekiyor ve eğer ödeme bildirimlerine bakan yetkili aktif ise maksimum 15dk içerisinde üyeliğiniz verilip oyunu indirebilirsiniz.reis bi sıkıntı yok demi 11 tl çekiyor sadece ve açıldı mı eğer hemen açılıyor ise alıcam şimdi
Daha elimizde bir bilgi yok.Buda bitti yenisi ne zaman
En yakın zamanda çıkar umarımDaha elimizde bir bilgi yok.
Net bir tarih yok.tahmini kaç gün süre var daha çıkmasına ?
Evet sezon 2 ama çıkış tarihi ile ilgili net bir tarih yok.Bu sezon 2 mi (1 de en son tam dik olduk bitti sanırım)
Eğer oysa da ne zaman ücretsiz olur
Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.tüm türkçe oyunların açılmasına ne kadar kaldı acaba <3
çok teşekkürlerTürkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.
Rica ederim.çok teşekkürler