Aoa academyAçık olan oyun var mı?
Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak. Being a DIK erişimi alırsanız sadece Being a DIK e erişirsiniz ama eğer destekçi plus alırsanız her oyuna erişebilirsiniz.bu ve diğer oyunların kilitleri ne zaman açılır acaba ve bu beta sürecine katılırsam diğer oyunlara da erişim sağlarmıyım
Vip üyeliğin fazla veya az satılması ile alakalı bir durum değil. Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak. Burayı okumanızı öneririm. ÖNEMLİ DUYURU!zaten yeterince vip üyelik satıldı niye halen betada tutuyorlar ? yetmez mi
Ödeme bildirimi yaptıysanız yetkili onaylıyacaktır.Merhaba kolay gelsin. Beta erişim için ödeme yaptım ne zaman erişime açılır
Oyuna erişebilirsiniz.Merhaba kolay gelsin. Beta erişim için ödeme yaptım ne zaman erişime açılır
Evet yeni oyunlar da gelecek.Oyun betadan ciktiktan sonra diher oyunlarada erişebilecez yeni oyunlarda gelecekmi
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.oyunun başlarında Quinn bize sapık muamelesi yapıyor ya hani malum sahneleri yaşamak için onunla nasıl davranmalıyız kaba mı kibar mı?
Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak. Tüm oyunlar açılınca duyurusu yapılacaktır.şu anda işi tamamen bitmiş açılmış bir oyun var mı hepsi aynanda mı açılacak acaba
Badik betada o yüzden net bir tarih yok ne zaman açılacağına dair.turkce 3 gun sonra aciliyorsa badikte turkce ???yani