O
Orantısızorangu
Kayıtlı Üye
teşekkür ederimSezonlar iç içe. İlk dört bölüm 1.sezon, diğer dört bölüm ise 2.sezon. Birde interlude denilen ara bölüm var 3.sezon için hazırlık.
Son Konular
teşekkür ederimSezonlar iç içe. İlk dört bölüm 1.sezon, diğer dört bölüm ise 2.sezon. Birde interlude denilen ara bölüm var 3.sezon için hazırlık.
Nasıl kayboluyor anlamadım? Detay verirseniz yardımcı olabilirim.Biryerde sonra kayıt alma yeri kayboluyor nasıl kaydedicez
Ne telefona basabiliyorum ne kayıt edebiliyorumNasıl kayboluyor anlamadım? Detay verirseniz yardımcı olabilirim.
Ana Oyun (1-8) indirmeniz yeterli olacaktır.2.sezonu nasıl indiriyoruz
Dokunmatik Ekran Kontrolleri Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler. Sola Kaydırma: Geri sarar. Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar. Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır. 2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar. Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.Ne telefona basabiliyorum ne kayıt edebiliyorum
Hayır, 0.8.3 sürümü çıkmadı.0.8.3 sürümü yayınlanmış diyorlar doğru mu? Oyundaki bazı büyük hataları düzeltmişler diye okudum.
Oyunda oynarken sık sık donuyor ve 4 dakikaya yakın öyle kalıyor. Böyle bir hata var bu sürümde.Oyunda olan hataları biz kendi beta süreçlerimizde düzeltiyoruz zaten.
Böyle bir geri dönüş şu ana kadar hiç kimseden aldığımızı hatırlamıyorum.Oyunda oynarken sık sık donuyor ve 4 dakikaya yakın öyle kalıyor. Böyle bir hata var bu sürümde.
Nasıl anlatsam Esc tuşuna bastıktan sonra oluyor genellikle (kaydetmek istediğim zaman) bir 3-4 dakika donuyor.Böyle bir geri dönüş şu ana kadar hiç kimseden aldığımızı hatırlamıyorum.
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Ama bu çok sık olmuyor. 1 saatte bir kez oluyor ama olunca da can sıkıyor haliyle.
Windows 10.Hangi platformdan oynuyorsunuz?
Driverlarınız güncel mi?Windows 10.
Tahminen yıl sonuna doğru ama yapımcıdan tarih için bir açıklama yok.3. Sezon ne zaman geliyor