Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Oyunu beşinci kez bitirdim be nasıl oyunmuş arkadaş. Seks sahneleri çok kaliteli ama beni etkileyen hikaye bence. Hikayeden hiç haberim olmadan başladım ve bitirince ağzım açık kaldı be kardeşim. Riona açık ara favori karakterim. Umarım onunla daha ileri gidebileceğimiz hikaye yazarlar.

O

Orantısızorangu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Biryerde sonra kayıt alma yeri kayboluyor nasıl kaydedicez

MRainb0w

MRainb0w

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ne telefona basabiliyorum ne kayıt edebiliyorum
Dokunmatik Ekran Kontrolleri Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler. Sola Kaydırma: Geri sarar. Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar. Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır. 2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar. Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
0.8.3 sürümü yayınlanmış diyorlar doğru mu? Oyundaki bazı büyük hataları düzeltmişler diye okudum.

MRainb0w

MRainb0w

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunda olan hataları biz kendi beta süreçlerimizde düzeltiyoruz zaten.

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Ama bu çok sık olmuyor. 1 saatte bir kez oluyor ama olunca da can sıkıyor haliyle.

M

mhmh

abi bende hata veriyor yükledim böyle

Ekli dosyalar

• resim_2022-09-03_183610596.png
    resim_2022-09-03_183610596.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
Üst Alt