MRainb0w
Yetkili
Oyun daha bitmedi sezon finali verdi dediğim gibi yıl sonuna doğru bir bölüm gelebilir. Rica ederim.Oyunun bittiğine inanmak istemedim ama bitmiş, 3. sezonu bekleyeceğiz artık(cevapladığınız için teşekkürler)
Son Konular
Oyun daha bitmedi sezon finali verdi dediğim gibi yıl sonuna doğru bir bölüm gelebilir. Rica ederim.Oyunun bittiğine inanmak istemedim ama bitmiş, 3. sezonu bekleyeceğiz artık(cevapladığınız için teşekkürler)
Hayır, edinemezsiniz. Yamalarımızı ayrı paylaşmıyoruz.Sadece Türkçe yamayı edinebilir miyim? Steam'de oyuna sahibim.
İlk iki sezonun ardından yani 1-8. bölümlerin ardından çıkmış bir ara bölüm. Ana karakterin eski sevgilisini konu alan bir bölüm.Merhaba Sezon öncesi bölüm ne oluyor
Oyunla ilgili komple her şeyi silmen lazım kayıt dosyaları vs.ben daha önceden oyunu hileli indirip yanlışlıkla bütün galeriyi açmıştım,şimdi ise oyunu bilgisayardan sildim ve tamamen hilesiz şekilde yeniden indirmeme rağmen galeri'nin hepsi açık şekilde duruyor,benim galeriyi yeniden oyunun başta ki haline getirme imkanım var mı?
Kayıt dosyalarınızı silmeniz gerekli.ben daha önceden oyunu hileli indirip yanlışlıkla bütün galeriyi açmıştım,şimdi ise oyunu bilgisayardan sildim ve tamamen hilesiz şekilde yeniden indirmeme rağmen galeri'nin hepsi açık şekilde duruyor,benim galeriyi yeniden oyunun başta ki haline getirme imkanım var mı?
İlk başta Ana Oyun (1-8) indirmeniz gerekiyor ondan sonra sezon öncesi bölümü indirmeniz gerekiyor.Oyuna yeni başlayacam sezon öncesi ve ana oyun arasındaki fark nedir hangisini indirmem gerekiyor?
silmeme rağmen oyunu tekrar indirdiğimde yine gözüküyor çok garipKayıt dosyalarınızı silmeniz gerekli.
Umarım yeni karakterler gelir ve çok kısa olmazTahminen yıl sonuna doğru gelebilir.
Şu an 3. sezon hakkında net bilgiler yok.Umarım yeni karakterler gelir ve çok kısa olmaz
2024de çok fazla. Bölümler aşağı yukarı 5-6 ayda geliyor. Üçüncü sezonun ilk bölümü olduğu için 7-8 ay desek bu yılın sonlarına doğru gelir diye düşünüyorumÜçüncü sezon 2024'ten önce gelmez. Ve o zamana kadar bu oyunu unuturum gibime geliyor. Galiba tek başına yapıyor bu oyunu. Patreon'da oynamak istedim fiyatları görünce küçük dilimi yuttum.![]()