Babaringo
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Son Konular
Katılıyorum ama 7. Bölüm 6 dan daha iyidi. ilk 5 gerçekten güzeldiBence ilk 5 gibi değil son 2 güncelleme tatmin olmadım acikcasi
Bu bölümde hikaye pek ilerlemedi kanka haklısın ama kötüde değildi. En kötü bölüm 6 bencebeni hiç tatmin etmedi doğru dürüst bi ilerleme olduğuna da şahit olamadım karakterlerle parti üzerinden laylaylom bi etkinlik doldurma çabası gördüm sadece yada bilmiyorum belki beklentiyi yüksek tutup bu kadar beklediğimden böyle gelmiştir normalde erişimleri beklerdim acelem yoktu ama bunu erkenden aldım bekledim daha bi moda soktu sanırım
araba sahnesinden mi bahsediyorsun? ona göre baştan oynamaya baslamalıyım5.bölümde Cathy sahnesi yaşarsak, 7.bölümde Isabella ile olan ilişkimiz bitiyor o yüzden beğenemedim
Evet, o sahneyi yaşarsan son bölümde Isabella sahnesi olmuyoraraba sahnesinden mi bahsediyorsun? ona göre baştan oynamaya baslamalıyım
yaşamamak için arabayla eve bırakmayalım mı?Evet, o sahneyi yaşarsan son bölümde Isabella sahnesi olmuyor
bırakabilirsin ama devam ettirmemen gerekiyor flörtünüzüyaşamamak için arabayla eve bırakmayalım mı?