Hayır daha güncellenmedi.Oyun güncellendi mi
Birkaç haftaya yapımcı güncelleyebilir.Oyun tahmini ne zaman güncellenir bir de türkçe yapıldığı gibi oynayabilcek miyiz yoksa para falan mevzusu olacak mı
Oyunu sildiğin zaman kayıt dosyaların duruyor, yeni sürüm geldiği zaman sendeki oyunu silip yenisini indir. Kaldığın yerden devam edersin.Ben andorid den oynaıp siliyorum bu güncelleme işi nasıl oluyor devamını merak ettiğim oyunlardan birisi bu güncelleme gelince en baştan yükleyip tekrar mi oynicam
Discord adresinde oyun kayıtları mevcut oradan indirip yeni güncellemeye devam edebilirsin ya da savelerini silmeden kendi savein üzerinden devame debilirsin.Ben andorid den oynaıp siliyorum bu güncelleme işi nasıl oluyor devamını merak ettiğim oyunlardan birisi bu güncelleme gelince en baştan yükleyip tekrar mi oynicam
TeşekkürlerOyunu sildiğin zaman kayıt dosyaların duruyor, yeni sürüm geldiği zaman sendeki oyunu silip yenisini indir. Kaldığın yerden devam edersin.
Rica ederimTeşekkürler
0.7 %95 haftaya gelir galibaOyun güncellendi mi
O benim aşkımLisa sen nesin ya :O
Sendeki oyunu silip yeni sürümü indirmen yeterli.Oyun güncellendiği zaman bi uyarı atsnjza ben ilk defa denicem de nasıl guncelleniyo tam bilmiyorum .d
Yeni güncelleme çok yakında, %95 yazıyor.Öff bayadır güncelleme gelmiyo özledik oyunu
Yapımcının Patreon Sayfasında 0.7 sürümü %95 olarak gözukuyorGelsin artık guncelleme