S
Sayalan
Kayıtlı Üye
Betadan çıkartabilirmisiniz unutulmuş herhaldeBetadan ne zaman çıkacak diye soruyorsanız 1,1.5 hafta fakat net bir tarih yok.
Betadan çıkartabilirmisiniz unutulmuş herhaldeBetadan ne zaman çıkacak diye soruyorsanız 1,1.5 hafta fakat net bir tarih yok.
Yeni sürüm geldiği için betada.Betadan çıkartabilirmisiniz unutulmuş herhalde
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Telefonumda 2.8 gb boşluk var var fakat oyun yüklemiyor. Sorun ne?
Hileli miOyun beta sürecindedir.
evet çıktıBetadan çıktı mı oyun acep?
Merhaba arkadaşlar aynı şekilde Windows versiyonunu oynuyorum ve dövüş sahnesinde ipucundaki hareketleri veya kendi kombinasyonlarım hiç bir şekilde geçemiyorum her seferinde tekrar deneyiniz diyor yardımcı olabilir misiniz?arkadaşlar bu dövüş sahnesini bir türlü geçemiyorum geçen varsa yardımcı olabilir mi ne yaptıysam hep tekrar deneyin yazısı çıkıyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar aynı şekilde Windows versiyonunu oynuyorum ve dövüş sahnesinde ipucundaki hareketleri veya kendi kombinasyonlarım hiç bir şekilde geçemiyorum her seferinde tekrar deneyiniz diyor yardımcı olabilir misiniz?