Avalon - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Avalon

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
8.2
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,336
Puan
0
Kredi
0$
Avalon.jpg

GENEL BAKIŞ

Hayatınız boyunca acı içinde yaşadınız. Bazı insanlar acı içerisindeyken bile kendilerine mutlu olabilecekleri şeyler bulabilirler, bazıları ise acısına yenik düşüp depresyona girer. Ya siz ? geçmişinizi unutmayı başarabilecek misiniz? İyi Oyunlar İyi Eğlenceler

Paylaşılan Tarih: 09.07.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 8.2
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.51 GB
Oyun Boyutu MAC: 2.47 GB

Oyun Konuları
3DCG, ale protagonist, Female protagonist, Multiple protagonists, Sex toys, Spanking, Romance, Fingering, Groping, Exhibitionism, Lesbian, Masturbation, Teasing
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Avalon oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA - ANONFILE


GÖRSELLER


adultoyunceviri541624_1daytwoad.jpg adultoyunceviri541625_17yogamorning.jpg adultoyunceviri600945_18cdallas.jpg adultoyunceviri600963_28fitnesstraining.jpg adultoyunceviri700384_15obpostdate.jpg
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
R

RagnarLothbrok

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Nis 2021
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
mega premium istiyor filesupload da açılmıyor
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan bir tanesi oldu.Oyunun çok fazla duygu odaklı olduğunu söylemek istiyorum.Karakterlerin neredeyse hepsiyle duygusal bir bağ kurmanız mümkün.Oyun işlediği bu duygusallık ile sizleri içine çekebilir.''Acting Lessons'' dan sonra oynadığım en duygusal oyunlardan birisi olmayı başardı.

Şunu baştan belirtmem lazım ki;bu oyun tamamiyle hikaye odaklı bir oyun olmuş.Yani beklentinizi ona göre ayarlayın ve oyuna da buna göre başlayın.Hikayemizde cinsel istismara uğramış bir kıza yardım ediyoruz.Oyunu oynarken oldukça sabırlı olmanız gerekecek,çünkü bazı şeylerin olması çok uzun zaman alacak, - hem de baya uzun zaman - bundan dolayı oyunu ihtiyatlı bir şekilde oynamalısınız.Bu oyun diğer oyunlara kıyasla ''oldu da bitti'' 'ye getirelecek bir oyun değil.Oyunu oynarken gerçekten dikkatli olmalısınız,aynı zamanda yazılanları çok iyi okuyun,çünkü metinlerin içinden çıkan birkaç cümle ile belli sahnelerin kilidini açacaksınız.

Oyunumuz iki kısımdan oluşuyor ''gelecek'' ve ''geçmiş''.Oyunun başlarında hikayenize eşlik edecek bir karakter şeçmeniz gerekiyor.Burada şeçtiğiniz karakterler ile de belli sahneler değişecek.Bu sahneler çok fazla değişkenlik göstermese de farklılıkları olduğunu söylemekte fayda var.

Oyunumuzun ana karakteri ''Avalon'' ve her şey onun üzerine kurulmuş.Oyunda yaşadıklarınızla kimi zaman gülecek,kimi zaman ise belli yerlerde kalp krizi geçireceksiniz.Açıkcası ben karakterler arasında kurulmuş olan komik oyunları ve tatlılıkları çok beğendim.Dediğim gibi oyun iki kısımdan oluşuyor;ilk kısımda ufak da olsa şeçtiğiniz şeçenekler bazı şeyler etki ediyor,ikinci kısım da ise yaşanan bir olayı değiştirebilmeniz mümkün.

Oyunun hareketli animasyonları güzeldi.Oyun duygu odaklı bir oyun olduğu için pek de fazla hareketli animasyon yoktu.Yani oyundan çok fazla hareketli animasyon bekliyorsanız istediğinizi alamazsınız.Güzel ve ilgi çekici olan hareketli animasyonlar ise hikayenin orta ve son kısımlarına doğru saklanmıştı.

Ayriyetten oyundaki metin sayısı çok fazla ve ''İngilizce'' oynamak istiyorsanız baya uğraşmanız gerekebilir.En azından metinleri okurken arkadaki güzel müzikler sayesinde oyundan kopmuyorsunuz.Translate yardımı alarak oyunu oynamak mümkün ama bu sizi baya uğraştırabilir,özellikle hiç İngilizce bilginiz yoksa.Türkçe yamayı hak eden oyunlardan birisi olduğunu düşünüyorum,umarım Türkçe yamasını görebiliriz.

Evet,son zamanlarda oynadığım duygu ve hikaye odaklı güzel bir oyun oldu.Bir şeyleri yeniden kurma çabası,işlenen hikayede kimi zaman şaşırmanız,karakterler arasındaki komik diyaloglar ve kimi zaman sizleri kalpten götürecek hatta üzecek sahneleri ile mükemmel bir oyun olmuş.Uzun zamandır bu kadar güzel hikayeli bir oyun oynamadım.Sade bir hikaye ile hiçbir şey abartılmadan olduğu biçimde bizlere aktarılıyor.Yaşanan acılar ve olaylar gerçek hayatta kimi insanların başına gelebilecek olaylardı.Açıkcası bazı oyunlar gibi zorlaya zorlaya bir hikaye çıkarmadığı için oyunun yapımcısı ''Locheart'' 'a teşekkür etmek lazım.

Yapımcımız ikinci yaptığı oyunda ise ''Penny'' karakterinin maceralarını devam ettirecek.Penny gerçekten beğendiğim ve çok güldüğüm bir karakter oldu.Umarım ilerleyen zamanlar bu oyunu da final yapar da macera kaldığı yerden devam eder.

Evet gene destan yazdım ancak hikaye bakımından bu kadar güzel ve sade olan bir oyun için az bile.Bu oyun herkese hitap etmeyebilir.Oyunda çok fazla hareketli animasyon olmadığını göz önüne almanızda fayda var :) , arkanıza yaslanın ve oyunun tadını çıkarın...

 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Galeri şifresine
Oyun şu an benim için daha yeni açıldı ve görünür oldu.Biraz geç bir cevap olacak ama hem sizin için hem de galeriyi açamayanlar için buraya bir link bırakıyorum.Bunu oyunun ''game'' adlı klasörünün içine atmanız lazım.Oyunu bitirmeden bunu yapmanızı pek tavsiye etmiyorum,spoiler yersiniz.
 

Ekli dosyalar

  • GALLERY.zip
    1.9 KB · Görüntüleme: 27
An Apple

An Apple

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ara 2020
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Roman tipi olan oyunlar çok hoş onerebilecek varmı sadece hikayeyi okuyup seçim yapmak.
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Roman tipi olan oyunlar çok hoş onerebilecek varmı sadece hikayeyi okuyup seçim yapmak.
Renpy etiketi bulunan her oyunu oynayabilirsiniz.Renpy demek şeçimleriniz ile hikayeye yön vermek demek zaten :)

Sitede bunun gibi birçok oyun var.

Bunun gibi birçok oyunu sitede bulabilirsiniz.İçlerinden sadece final yapmış olanları istiyorsanız:

Türkçe Oyunlar Türkçe Oyunlar Renpy
Türkçe Yapay Zeka Türkçe Yapay Zeka Renpy
Oyunlar İngilizce Oyunlar

Oyunlardaki Renpy etiketine dikkat edin,sanırım Roman tipinden kastınız o.Renpy oyun türü de bu istediklerinizi ziyadesiyle karşılar.
 
Üst Alt