MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.Bu oyun betadan ne zaman çıkıp ücreytsiz olucak?
Net bir tarih yok.Bu oyun betadan ne zaman çıkıp ücreytsiz olucak?
Net bir tarih yok. Genelde betadan çıkma süreleri 1-2 ay olarak değişebiliyor.Bu oyun betadan ne zaman çıkıp ücreytsiz olucak?
Sabır taşı olucaz desene.Neyse ki askere gitmeden önce oynayabilicek zamanım olucak.Net bir tarih yok. Genelde betadan çıkma süreleri 1-2 ay olarak değişebiliyor.
Daha erken erişmek için erişim paketi alabilirsiniz.Sabır taşı olucaz desene.Neyse ki askere gitmeden önce oynayabilicek zamanım olucak.
Şu an oyun herkesin erişimine açık durumdadır. Eğer sahne kaçırdığınızı düşünüyorsanız farklı tercihler yaparak tekrar deneyiniz.Oyunu oynadım 1 sahneden sonra biti betami tam sürümüne nasıl erisebilirim
Oyun şu an betada değil. Oyunu bitirmiş olabilirsiniz.Oyunu oynadım 1 sahneden sonra biti betami tam sürümüne nasıl erisebilirim
2 seçim falan var ki pek bir etkisi yok oyunaŞu an oyun herkesin erişimine açık durumdadır. Eğer sahne kaçırdığınızı düşünüyorsanız farklı tercihler yaparak tekrar deneyiniz.
Hiç sahne görememesi mümkün değil. Bir şeyleri yanlış yapmıştır.2 seçim falan var ki pek bir etkisi yok oyuna
Net bir tarih yok.Bir sonraki güncelleme ne zaman gelir acaba ?
1 sahne var zatenHiç sahne görememesi mümkün değil. Bir şeyleri yanlış yapmıştır.
Yapımcının sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Güncellemeler hakkında bilgi paylaşımlarını oradan yapıyordur.Bir sonraki güncelleme ne zaman gelir acaba ?
şu an toplam 2 sahne varOyunu oynadım 1 sahneden sonra biti betami tam sürümüne nasıl erisebilirim
Her seçeneği denedim bşr sahne açıldı sadeceşu an toplam 2 sahne var
aga bayılmadan önce sana soru soran kıza farklı cevaplar dene öyle yapınca 2 sahne oluyor.Her seçeneği denedim bşr sahne açıldı sadece