Son Konular
Yanlış indirilmiş, eğer .exe'ye bastığında açılmıyorsa ya virüs programını kapatmamıştır ya da .aoc dosyasını indirmeyip sadece .exe dosyasını indirmiştir.yanlış indirilmemiş, her halükarda exeyi çalıştırdığında açılacaktır.
Benim demek istediğim zaten büyük boyutlu olan aoc dosyasını indirmiş arkadaş. Sadece 3 mb exe'yi indirmediyse onu indirip girebilir. Rar olarak indirmesini gerektirecek bir durum yok.Yanlış indirilmiş, eğer .exe'ye bastığında açılmıyorsa ya virüs programını kapatmamıştır ya da .aoc dosyasını indirmeyip sadece .exe dosyasını indirmiştir.
Dediğiniz direkt düz mantığa geliyor. Aynı şekilde dediğinizi ben de denemiştim zamanında, açılmamıştı. sonrasında .zip uzantılı indirip, masaüstüne çıkardığımda oyuna girmişti. Ama bu sorun sadece bende oldu herhalde başkalarında olurmu bilmiyorum.Benim demek istediğim zaten büyük boyutlu olan aoc dosyasını indirmiş arkadaş. Sadece 3 mb exe'yi indirmediyse onu indirip girebilir. Rar olarak indirmesini gerektirecek bir durum yok.
Şu şekilde. Eğer tek tek indirirseniz zip harici dosyanın ismi rusça olabiliyor onu Türkçe yaptığınızda girecektir. Zaten çıkan hatada dosyanın isminin ne olması gerektiği doğrudan yazıyor. Eğer interneti olmayan veya zayıf bir arkadaşsa tekrar uğraşmaması için söylemiştim. Tabi zip olarak indirmek en doğrusu.Dediğiniz direkt düz mantığa geliyor. Aynı şekilde dediğinizi ben de denemiştim zamanında, açılmamıştı. sonrasında .zip uzantılı indirip, masaüstüne çıkardığımda oyuna girmişti. Ama bu sorun sadece bende oldu herhalde başkalarında olurmu bilmiyorum.