E
emin1313
Kayıtlı Üye
Geç oldu biraz, öğrendim ama yine de teşekkürler.Reis genelde öyle şeyleri Öğretmenler Odasında öğreniyorsun Matematik falanda dahil öğrenmek için oraya git.
Geç oldu biraz, öğrendim ama yine de teşekkürler.Reis genelde öyle şeyleri Öğretmenler Odasında öğreniyorsun Matematik falanda dahil öğrenmek için oraya git.
Tam olarak ne güncelleme istiyor ?Nasl guncellenio herseye güncelleme istio
Discord sunucumuza katılıp oyunla ilgili yardım alabilirsiniz.selam gençler, bu peruk ve kadın elbisesi nerede yav...
Oyun yapay zeka robotu tarafından çevirildiği için bazı kısımlar ingilizce kalabiliyor. O kısımlarla fazla uğraşılmıyor.Görev listesini Türkçe yaparmısınız
He tamam anladımOyun yapay zeka robotu tarafından çevirildiği için bazı kısımlar ingilizce kalabiliyor. O kısımlarla fazla uğraşılmıyor.
Net bir tarih yok. Yapay zeka oyunlar sadece içerik ayı etkinliklerinde güncelleniyor.bu oyunun güncellemesi ne zaman gelecek??
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Merhaba Pam min spor solondaki eğitimi geçemiyorum pc için (a-d) tuşları diyor ama mobil için napmam lazım yardım için saolun
Şu anki yapımı bırakılmış hali ilemi 9 küsür saat sürüyor ?Hikayesi güzel ve akıcıydı güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu arada oyun 9 saatten daha fazla sürüyor...
Biz bunları elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz ama maalesef yapımcı ile alakalı bir durum.oyun güzelde yazı stil ve boyutunun sabit olması çk kötü göz yoruyor. tüm oyunlarda yazılarda seçimlilik olması gerekiyor bu çok göz ardı ediliyor
farkındayım sayın moderatör sizlik bi durum yok yapımcıların buna dikkat etmesi gerekBiz bunları elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz ama maalesef yapımcı ile alakalı bir durum.
Güncellendi.modlar bir porblemim var cloud linkine tıklayınca 404 hatası veriyor mega linkine tıklayıncada yüklemiyor