NTR var.NTR varmı yokmu varsa engelleyebiliyor muyuz.. çünkü paylaşımı sevmiyorum
teşekkürler o zaman ben başka oyunlara bakayımNTR var.
Yapımcısı en son güncellemeyi 27 Mart 2020'de paylaşmış. Yapay zeka çevirisi ise 8 Eylül 2020 tarihinde paylaşılmış.Oyuna en son ne zaman güncelleme geldi.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.İpuçları bölümünde Debby'i tekrar ziyaret edeceğim falan diyor ama bütün gün ziyaret etmeme rağmen aynı şeyler tekrarlanıyor öğretmenler odasında da aynı, konuşma bölümünde yeni şeyler gelmiyor nasıl geçicem bilen var mı?
Patreon hesabına baktım ama güncelleme hakkında %'lik dilim vermemiş.Bu oyundan ses yokmu acaba ? (Güncelleme ile alakalı)
Bilgi için teşekkürler. O zaman gelmeyecek sanırımPatreon hesabına baktım ama güncelleme hakkında %'lik dilim vermemiş.
2022 Şubat.erişim ayı ne zaman admin teşşekürler
Rica ederim. Oyun hala güncellemeye alıyor gibi duruyor ama sadece %'lik dilim yok. Oyun bırakılsa konuda ki etiketimizide değiştiririz.Bilgi için teşekkürler. O zaman gelmeyecek sanırım
Buldunuz mu agalar banda lazımDiscord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Bulamadım reis bulursan haber etBuldunuz mu agalar banda lazım
Reis genelde öyle şeyleri Öğretmenler Odasında öğreniyorsun Matematik falanda dahil öğrenmek için oraya git.Oyun bana çok karışık geldi ya, görev veriyor lakin görevi nereden tamamlayabileceğini söylemiyor, misal diyor ki Vannesanın sırtı ağırıyor masaj yapmayı öğren masaj yap, tamamda kardeş nereden bulacağım bir söylesen yardımcı bile olmuyor şerefsiz. Bu ara bu yorumum oyunun kendisine çeviri için ellerinize sağlık, sayenizde oyunun hikayesini bir tık daha iyi anlıyorum.