One Hand Entertainment adlı yapımcımızın kısa gözüken ancak biraz uzun süren oyunu. Bu oyunu oynadıktan sonra ''
Amore Heist'' adlı oyununu da oynamalısınız çünkü hikâye kaldığı yerden devam ediyor. Oyunumuzun hikâyesi idare eder düzeydi. Belli yerlerde mantık hataları vardı ve bazı olaylarda çok basite kaçılmıştı. Aynı zamanda yaptığınız seçimlerin oyuna çok az etkisi oluyor ve oyunda gördüğüm kadarıyla herhangi bir kötü son yok. Seçimler zorlayıcı olmadığı için birçok sahneye erişmeniz muhtemel ancak seçimler tamamıyla etkisiz değil. Belli sahneleri görmek için bazı seçimleri doğru yapmanız gerekli. Bundan dolayı arada sırada kayıt almayı unutmayın. Zaten oyunda çok fazla seçim yaptığınız yer yok. Oyunumuzdaki metinler uzun bundan dolayı biraz İngilizce bilgisine ihtiyacınız oluyor.
Oyunda birçok karakter bulunuyor, karakter bolluğu olduğunu söyleyebilirim. Ana karakterler hariç bir şeyler yaşayabileceğiniz birçok karakter var. Oyunumuz düz bir oyun çizgisi ile ilerliyor, bundan dolayı oyundaki sahneleri ilerleyip açıyoruz. Karakter modellemeleri ve ambiyans gerçekten çok güzeldi. Karakterler çok güzel bir şekilde modellenmiş ve bazıları en ince detayına kadar uğraşılmış. Oyunda herhangi bir hareketli animasyon sahnesi bulunmuyor, sahnelerdeki görsellik tamamıyla geçişli resimler ile sağlanmış. Bazı sahneler çok yavan kalmış ancak çoğu sahnenin iştah kabartan türden olduğunu söyleyebilirim. Bunun sebebi ise cidden karakterlerin başarılı olmasıydı. Oyunumuzu oynarken arkada bir müzik de bizlere eşlik ediyor, oyunumuzu sessiz bir şekilde oynamıyoruz.
Oyunun yaklaşık
1 ila 1.30 saat arası sürdüğünü söylemem gerekli. Oyundaki metinlerin de biraz uzun olduğunu söyleyebilirim, hatta öyle uzun ki bazı yerlerde yazıların taştığını görebilirsiniz. Açıkçası ben oynarken keyif aldım; güzel, kısa ve yerinde bir oyun olmuş. Hikâyedeki çoğu kadın ile bir birliktelik yaşayabiliyorsunuz, oyun bir nevi harem tarzında ilerliyor. İsteyip de elde edemediğiniz bir kadın yok. Sadece belli yerlerdeki seçimleriniz ile bazı kadınlar ile olan sahneleri kaçırmanız muhtemel. Bundan dolayı kayıt ala ala oynamayı ihmal etmeyin, çoklu gidiş yönleri mevcut
Yapımcımızın her iki oyununu da oynadım, açıkçası ben oyunlarını beğendim. Bazı şeyler eksik ancak bunlar benim için sıkıntı değildi. Üzüldüğüm noktalardan biri ise yapımcımızın yeterli desteği alamamış olması, 2022'in Temmuz ayında oyun yapmaya ara verdi. Umarım ilerleyen zamanlarda oyun yapımına geri döner. Destek aldığı taktirde iyi işler yapabilecek bir yapımcıya benziyor.