Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
soru 1 bu amk görevleri neden yapılmıyor soru 2 bu fabio kim bulamıyorum soru 3 rei kayboldu ortada yok hepsi birbirini kitledi hiç bir şekilde ilerleyemiyorum oyunda tıklamadığım bakmadığım yer kalmadı eva dışında öptüğümüz kimse yok sikeyim böyle oyunu kitlendik kaldık
soru 1 bu amk görevleri neden yapılmıyor soru 2 bu fabio kim bulamıyorum soru 3 rei kayboldu ortada yok hepsi birbirini kitledi hiç bir şekilde ilerleyemiyorum oyunda tıklamadığım bakmadığım yer kalmadı eva dışında öptüğümüz kimse yok sikeyim böyle oyunu kitlendik kaldık
Bu oyunda görevler başka görevler için açılan bir kapıdır.Görevleri nasıl geçeceğinizi bulmadan oyun ilerlemez ve yerinizde sayar durursunuz.Yukarıda arkadaş neden ilerleyemiyorum demiş,bir kilit noktayı geçmezsiniz bütün görevler kilitleniyor,olay zincirleme yani. Mesela Fabio mobilya yapan bir marangoz haritada konumu çıkıyor,fakat haritada çıkması için gerekli aşamayı kaydetmeniz gerek