Sonraki güncellemelerde devam edecektir yani. O anlama geliyorHenüz uygulanmadı yazıyor görevlerde oyunda ilerleyemiyorum
Oyunda görev sistemi olduğu için kişiden kişiye nerede bittiği değişir. Bütün görevler bitince anlarsın zatenOyun nerde bitiyor tam olarak
Hile modu bulunmuyor maalesefOyunda hile modu var mı acaba enerjiler çabuk bitiyor keyfini çıkaramıyorum resmen
Şifre şu anlık bilinmiyor ve gerekmiyor da. İlerde eklenebilir belki oyunaTelefon şifresi ne
Onu biliyorum da içerikler arasında ntr yi görünce dedim acaba ntr lik ne gibi bir durum oluyorAna karakter dışında karşıt cinsten iki kişinin birlikte olmasına 'Netorare(NTR)' denmekte.
Ufak birkaç sahne var, çok NTR ağırlıklı bir oyun değil.Onu biliyorum da içerikler arasında ntr yi görünce dedim acaba ntr lik ne gibi bir durum oluyor
Müdüre dikkat et yeter şimdilik. Yapımcı ileride çok daha fazla NTR içeriği ekleyecek gibiOnu biliyorum da içerikler arasında ntr yi görünce dedim acaba ntr lik ne gibi bir durum oluyor
Bazı para kazanma yolları ;para nasıl kazanıyoruz
Hikayede ilerlemeye devam et açılacak. Görev sistemli oyun. Hastane ile ilgili görev gelince açılır orası daHastane giriş yapılmıyor