KiraXq
Kayıtlı Üye
kanka zorla yapmadır gece uyurken odaya girmedir masumdur falanda filanda illa sandbox olmasına gerek yok bu oyunun türünden anladın senbu tür derken sandbox mı
kanka zorla yapmadır gece uyurken odaya girmedir masumdur falanda filanda illa sandbox olmasına gerek yok bu oyunun türünden anladın senbu tür derken sandbox mı
Telefonun şifresini girmene gerek yok, gece vakti ajan seni arayacak zaten. Uyku hapı konusunda da yapabileceğimiz bir şey yok, doktorla bir hatadan ötürü konuşulmuyor. Yapımcı sonraki sürümde düzeltir diye düşünüyoruz.Uyku hapini bulanadim ben bide bu ajanin kende telefinunun sifresi ne ya ?
oyunu indirecektim bu mesajı gördüm o kısma gelince tıkanıyor mu yani oyun? çok başlarda mı oluyor peki yoksa ortalarda falan mı başlardaysa indirmeyelim hiçTelefonun şifresini girmene gerek yok, gece vakti ajan seni arayacak zaten. Uyku hapı konusunda da yapabileceğimiz bir şey yok, doktorla bir hatadan ötürü konuşulmuyor. Yapımcı sonraki sürümde düzeltir diye düşünüyoruz.
Yok kerdes son bolumlerde onlari yapmasanda oyun devam edio guzel oyun ama onlarsiz daha ilerlemio galba tam anlamadim ilac ve doktor meselesi son bolum gibi görevleri yapamion ama oyun da devam edionoyunu indirecektim bu mesajı gördüm o kısma gelince tıkanıyor mu yani oyun? çok başlarda mı oluyor peki yoksa ortalarda falan mı başlardaysa indirmeyelim hiç
Yapımcının hataları düzeltmesi gerekiyor.Oyunda çok hata var. Şu an ki haliyle oynanmaz.
Görev ağacı sistemi olduğu için sadece bir görevde tıkanıyorsun, diğer görevlere devam edilebiliyor.oyunu indirecektim bu mesajı gördüm o kısma gelince tıkanıyor mu yani oyun? çok başlarda mı oluyor peki yoksa ortalarda falan mı başlardaysa indirmeyelim hiç
uyku hapı hastaneden alınmıyor doktor zaten sana vermiyo ajanla konuşmaya devam edip uyku hapını uyuşturucu olarak gece saatinde kütüpahneden alıyorsunuz ardından uyku hapına sahipsinizUyku hapini bulanadim ben bide bu ajanin kende telefinunun sifresi ne ya ?
Bende buga girdi sandım sildimuyku haplarını nasıl alıyoruz çözemedim yardım lütfen
Ana karakter dışında karşıt cinsten iki kişinin birlikte olmasına 'Netorare(NTR)' denmekte.Ntr içeriğinde ne oluyor tam olarak?