Acting Lessons Türkçe 1.0.2 - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Acting Lessons Türkçe 1.0.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.1.0.2
Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhaba arkadaslar bütün sonların yolunu öğrenebileceğim bir yer var mı ? Oyunu yeni bitirdim bir kere daha çok farklı bir sona ulaşıp üzülmek istemiyorum. Aşırı iyiydi...
Benim bildiğim kadarıyla 10 farklı son var arkadaşın dediği gibi bende 4 tanesini gördüm. İnternetten bakarak farklı sonları görebilirsin.

A

Artemisia

Ağladım. Hıçkıra hıçkıra...

Melissa'yı hiçbir zaman unut(a)mayacağım sanırım. DrPinkCake'i tokatlamak istiyorum!

J

Jumpez

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bütün karilara cakacam demiştim çaktım sonra Rena ya döndüm efsane biseymis Rena

B

Barbar4635

Doğasever
Kredi
0₺
Linkler bozuk galiba indirmeler de hata var aylink açılmıyor

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Başrol olan kadın çok çirkin be :) Liam seninle ölüme gidilir. Birden fazla son var, hikayeside çok iyi kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Kekwox

Kekwox

Pale Carnations Türkçe Beta
Harem Hotel Türkçe Beta
Kredi
60₺
Liam bu hayatta kesinlikle yanınızda olması gereken bir kişi. Onun mutlu sonunu görmek, beni kesinlikle tatmin etti. Diğer sonları bilemem ama elise ve liam harika bir son oldu bence. Sadece 2 son gördüm, diğerlerini görmek için can atıyorum.

E

EyoKun

Arkadaşlar nasil mutlu sonla bitirebilirim oyunu lutfen soyleyin. Gece gece uzuntuden uyuyamiyorum :((

G

gtmany

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
mükemmel bir oyun ilk oynadığımda baya etkilenmiştim...

Skellington

Skellington

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar nasil mutlu sonla bitirebilirim oyunu lutfen soyleyin. Gece gece uzuntuden uyuyamiyorum :((
Kanka mutlu son dediğin 2 sini birden kurtarmıyorsun ama kurtardığın karakterle mutlu son istiyorsan kimseyle ilişkiye girme aldatmazsan mutlu sonu bulursun

Moderatörün son düzenlenenleri:
rogxad

rogxad

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hikayesi güzel işliyor, yaptığınız seçimler önemli ve etkileyici, gerçekten harika bir oyun.rogiggy.gif

intihar

intihar

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1₺
Galeri neden kilitli neden kilidi açılmıyor?

A

Armadillo

Oyuna giremiyorum yardımcı olur musunuz şifre ve kullanıcı adını giriyorum yanlış fln da demiyor giriş yapamıyorum

Üst Alt