MRainb0w
Yetkili
Erişim ayı başladı. Yeni yapay zeka oyunlar ve sürüm güncellemeleri gelmeye devam ediyor. Bizi takipte kalmaya devam edin.Yeni sürüm geldi reis
Erişim ayı başladı. Yeni yapay zeka oyunlar ve sürüm güncellemeleri gelmeye devam ediyor. Bizi takipte kalmaya devam edin.Yeni sürüm geldi reis
Eğer oyunun başında mini oyunları açık bıraktıysanız böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.Ya şu dylanın kavga sahnesinde tuşlara basın diyor ama android de oynadığım için oyun içinde klavye açılmıyor orayı nasıl geçeceğiz
Başta mini oyunlar için bir seçenek gelmediEğer oyunun başında mini oyunları açık bıraktıysanız böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Hayır eski sürüm bu, yenisi erişim ayında güncellenir. Kredi yüklemeyle alakalı detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.Ya reis yeni sürümü gelmedi gene bu oyunu başa almışsın bu yenisi değil dimi benmi yanlış biliyorum kulay gelsin bide bana ulaşsana ben kredi yükleyemiyorum bana yardımcı ol reis kolay gelsin bu oyunda zamanın varsa bak yenisi geldimi bilgilerdir bizi
Şuanda erişim ayındayız yeni sürümüne güncellendiği zaman bu hata da giderilmiş olacaktır.Başta mini oyunlar için bir seçenek gelmedi
başkan yeni gelecek sürün 0.150 ise google da 2-3 ay önce arattığımda yeni sürümün türkçesini buldum indirdim oynadım ama boyutu baya düşüktü acaba teaser gibi bişey mi oynadımŞuanda erişim ayındayız yeni sürümüne güncellendiği zaman bu hata da giderilmiş olacaktır.
Biz oyunun kalitesini düşürmeden APK yapıyoruz. Farklı sitelerin yaptığı APK bizi ilgilendirmiyor.başkan yeni gelecek sürün 0.150 ise google da 2-3 ay önce arattığımda yeni sürümün türkçesini buldum indirdim oynadım ama boyutu baya düşüktü acaba teaser gibi bişey mi oynadım
Şuan erişim ayındayız sürekli oyun paylaşımı yapıyoruz. Bu oyunlara şuan erişebilmeniz için üyeliğinizin olması gerekiyor.Slm reis neden yeni oyunlar gelmiyor bir bilgi varmı kolay gelsin. Alemin kralı
Şuan yapımcının yayınladığı en son sürümüne güncellendi. Yapımcı yeni sürümü ne zaman yayınlar bilemiyoruz.Bu oyun ne zaman güncelleme gelecek şubat bitti bu gelmedi
Hayır yüksek ihtimalle cloud'dan eksik indirme yaptınız sağ üstteki mavi indirme butonuna tıklayarak RAR şeklinde indiriniz sorun düzelecektir.pc versiyonu açılmıyor dosya uzantısı a.o.c olarak belirlemiş bir program vasıtasıylamı açılıyor ?
Devamı gelecek fakat ne zaman gelir henüz belli değil oyunun yapımcısına bağlı.Reis slm bu oyunun yenisi GELCEKMİ VARMI BİR haber kolay gelsin