evetyeni sürüm mü bu
ben de 3 gençe ders veriyordu orda son0.130 versiyonu sizde nerede bitti bana çok erken bitmiş gibi geldi de
bende v0.130 sophia kitap okurken mesaj geliyor orda bitti çok kısa sürdü hemen bitti neden öyle oldu bilen var mı ?ben de 3 gençe ders veriyordu orda son
iç anlamadım ama v0.150 güzel olcak amabende v0.130 sophia kitap okurken mesaj geliyor orda bitti çok kısa sürdü hemen bitti neden öyle oldu bilen var mı ?
tahmini ne zaman çıkar bilgin var mı ? peki v0.130 sende nerde bitti ?iç anlamadım ama v0.150 güzel olcak ama
Oyunun v1.150 versiyonuna güncellenmesi %61'de. Güncellense bile, yapay zekası için erişim ay/haftasını beklemeniz gerekecek. Ama ingilizce sürümü forum sitemizde güncellenecektir.Bu oyunun yenisi ne zaman gelcek ya artık sıkıldım aynisini oynamaktan ama çok zevkli oyun
Discord sunucumuza katılıp #oyun kanalından, oyun tavsiyesi alabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin TıklaBu oyun gibi başka oyun varmı varsa link bırakırmasınız ben bulamadım
Daha belli olmadımıOyunun v1.150 versiyonuna güncellenmesi %61'de. Güncellense bile, yapay zekası için erişim ay/haftasını beklemeniz gerekecek. Ama ingilizce sürümü forum sitemizde güncellenecektir.
Belli oldu. Erişim ayı, Şubat ayında 100+ Türkçe içerik ile yapılacak.Daha belli olmadımı
SağolBelli oldu. Erişim ayı, Şubat ayında 100+ Türkçe içerik ile yapılacak.
Rica ederim