W
warning34
Kayıtlı Üye
evetBaşrol kadın olan mı
evetBaşrol kadın olan mı
tam sürüm çıkış tarihi ertelendi senin oynadığın sürüm korsan olabilir 5 dk olacağını sanmıyorum0.130 verisiyon 5 dk sürüyor Pc boyutu 5.2 GB APK 2 GB civarı
Tam sürüm ne zamana ertelendi bir bilgin var mı? ya da. bu konuda herhangi bir bilgin var mı? şimdiden teşekkürler.tam sürüm çıkış tarihi ertelendi senin oynadığın sürüm korsan olabilir 5 dk olacağını sanmıyorum
Tam adı Decisions of Life. Bu versiyonda sanırım Sophia her şeyle sevişiyor. Ancak bu versiyona nasıl erişilir bilmiyorum.tam adı nedir bakalım. Dol yazınca pek bişey cıkmıyor
aradım hocam bulamadım öyle bir oyun bulan olursa yazsın buraya, ya da yönetici arkadaşlar bilirler onlara soralım SilenceTam adı Decisions of Life. Bu versiyonda sanırım Sophia her şeyle sevişiyor. Ancak bu versiyona nasıl erişilir bilmiyorum.
Save Editor Online bu siteye save dosyanı yükleyerek değişiklikler yapabilirsin. Diğer yol ise oyunun orijinal sayfasına gidip hile modunu indirebilirsin.Bu oyun da sam ile iliskişkiyi bu türlü 16 yapamadım kaç kere denesem de olmadı 15 de takılı kaldım o yüzden sahneleri göremiyordum yapabilen varsa taktik versin lütfen.
Sağol aqa müsait olduğum bir ara deniyecegim.Save Editor Online bu siteye save dosyanı yükleyerek değişiklikler yapabilirsin. Diğer yol ise oyunun orijinal sayfasına gidip hile modunu indirebilirsin.
evetBaşrol kadın olan mı
Evet şu anda v0.130 sürümü mevcutbu siteye wife and mother v0.130 düştü mü veya düşecek mi ? türkçe olarak
Oyunu nasıl türkçe yapıyoruzEvet şu anda v0.130 sürümü mevcut
21 gün sonra ana sayfaya girince en alta in yazıyor süresine zaman herkese açık olarak yayınlanacak bir fikri olan var mı?
Nasıl türkçe yapıyoruz oyunu bulamadım da bir yardımcı olur musunDeneyelim bakalım
Sadece Ana Menü İngilizce, oyunda ki diyaloglar vs. TürkçeNasıl türkçe yapıyoruz oyunu bulamadım da bir yardımcı olur musun