Editörümüze bildiriyorum en kısa sürede düzeltilir.mega linki çalışmıyor ve diğer linkte internetime göre çok yavaş indiriyor mega linki yeniler misiniz
Link düzeltildi, iyi forumlar.mega linki çalışmıyor ve diğer linkte internetime göre çok yavaş indiriyor mega linki yeniler misiniz
Kotanızı doldurduğunuz içindir. Vpn açarak ya da modemi yeniden başlatarak kotayı sıfırlayabilirsiniz. Veya başka bir alternatif linkten de indirebilirsiniz.mega linkinde indrime sırasında üyelik satın almamı istiyor bu sorunu nasıl çözebilirim
teşekkürler hemen deniyorumKotanızı doldurduğunuz içindir. Vpn açarak ya da modemi yeniden başlatarak kotayı sıfırlayabilirsiniz. Veya başka bir alternatif linkten de indirebilirsiniz.
Rica ederim.teşekkürler hemen deniyorum
İngilizce sürümde hile mevcut değil. Kayıt dosyası bularak istediğiniz bölüme geçebilirsiniz. Discord sunumucuzda kayıt dosyaları kanalına bakabilirsiniz.istediğim bölüme atlamak istiyorum hile yapabiliyor muyuz yapa biliyorsak nasıl yapıyoruz
TAB'a basarak hızlı geçmeyi aktif edebilirsiniz.istediğim bölüme atlamak istiyorum hile yapabiliyor muyuz yapa biliyorsak nasıl yapıyoruz