indirme linkleri aktif bu yüzden açıldığını varsaydımCiciBird Oyun herkese açılmadı.
Linkleri görebilirsiniz indirebilirsiniz ama oyuna giriş yapamazsınızindirme linkleri aktif bu yüzden açıldığını varsaydım
Jenny mi o dediğinLunaya benzeyen biri var
Muhtemelen öyledir ama deluca family oynayınca pek bir benzerlik göremedim ben aralarında, sadece saçları benziyor bana kalırsa Bu arada Suna yok eder jenny'i. İyi ki görmüşüm burada o yorumu <3Jenny mi o dediğin
Luna tek atar o dereceMuhtemelen öyledir ama deluca family oynayınca pek bir benzerlik göremedim ben aralarında, sadece saçları benziyor bana kalırsa Bu arada Suna yok eder jenny'i. İyi ki görmüşüm burada o yorumu <3
Suna yazmışım Allah beni bildiği gibi etsinLuna tek atar o derece
Bilinç altına suna olarak işlemiş demekSuna yazmışım Allah beni bildiği gibi etsin
Olabilir vallaBilinç altına suna olarak işlemiş demek
Belli değilOyunun 4 bölümü cıkmış Türkçe versiyonu nezaman gelir?
Hayır ama bazı karakterler arasında seçim yaptırabiliyor.Bu oyunda sadece bir karaktere mi odaklanmalıyım ?
İlla sahnesi az diye Adult oyun değil denmez. Sahnesi olmayan da adult oyunlar bulunuyor. Zaten oynadığınız oyun, sahnesi az olan bir oyundur.Bu oyun adult oyun değil heralde sadece bitane sahne denk geldi yoksa ben mi çok berbat oynuyorum ?
Estağfirullah, konuyla ilgili açıklama yaptım sadece, iyi oyunlar.Saygısızlık ettim kusura bakmayın 9gb lıktı az olunca canım sıkıldı
ilginiz için teşekkür ederim. ( Yazdığınız oyunların hepsini oynadım maalesef )Estağfirullah, konuyla ilgili açıklama yaptım sadece, iyi oyunla