A.O.A. Academy Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Yapımı Bırakıldı Renpy Android Türkçe A.O.A. Academy Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
M

Mehmet012

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Admin A.O.A academy güncelleme gelmeyecek mi

I

iso533

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
indirme linkleri güncellerseniz çok yavaş indiriyor bozukmudur nedir

emrevitus

emrevitus

Riona <3 Emrevitus
Kredi
0₺
Tamam da bu otçyun steama geldi bir yanlışlık olmasın. Sezon 1 gibi de takısı vardı diye hatırlıyorum.

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar oyunu indirdim yükledim benden dosya yönetici izni istedi onu da verdim ama oyuna tikladigimda doğrudan telefon kapanıyor. Baktığımda izin verdiğim halde izinler bilgisinde hiç izin vermemişim gibi görünüyor. Daha önce birçok oyunu oynadım hatta en son Milfy City'i sorunsuz oynadım sonra hangi oyunu indirdim ayni hata ile karşılaşıyorum. Bu hatayı alan var mı varsa nasıl çözdü?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240929-221503.png
    Screenshot_20240929-221503.png
    81.4 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20240929-221440.png
    Screenshot_20240929-221440.png
    61.6 KB · Görüntüleme: 10
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar oyunu indirdim yükledim benden dosya yönetici izni istedi onu da verdim ama oyuna tikladigimda doğrudan telefon kapanıyor. Baktığımda izin verdiğim halde izinler bilgisinde hiç izin vermemişim gibi görünüyor. Daha önce birçok oyunu oynadım hatta en son Milfy City'i sorunsuz oynadım sonra hangi oyunu indirdim ayni hata ile karşılaşıyorum. Bu hatayı alan var mı varsa nasıl çözdü?
Ağa kimse bilmiyor mu bu sorunu?

E

elinis

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu açınca ilk ekranda giriş yap butonu çalışmıyor giriş bilgilerini giriyorum ama girdiğim verileri gmndermiyor hangi oyunu indirsem aynı sorunu yaşıyorum

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu açınca ilk ekranda giriş yap butonu çalışmıyor giriş bilgilerini giriyorum ama girdiğim verileri gmndermiyor hangi oyunu indirsem aynı sorunu yaşıyorum
O bende sadece internet yokken oluyor. Belki internetle alakalıdır

Üst Alt