S
Silinen üye 28892
Sırf Jenny için oynanır bu oyun
Son Konular
Oyun betada olduğu için linkleri göremiyorsunuz. Erişmek için üyelik almanız gerekmektedir.Giriş yaltigim halde giriş yap diyor ve linkler gözük miyor
Daha sadece !.bölüm yayınlandı çok uzun değil yeni bir oyun zaten.Oyunun uzunluğu ne kadar acaba?
Oyun gerçekten çok iyi ancak hiçbir oyun Being A DIK ile kıyaslanamaz ama dediğim gibi benim listemde en iyi 2. oyundur xaten 3.sü de Sumer's GoneBeing a DIK'ten daha iyi diyebilirim. Çıktığında kesinlikle oynayın
Evet, konu üzerinde yer alıyor.Yapımcının Patreon hesabı var mı?
“Destek olmak için: “ diye belirttiğiniz kısım ise bana üyelik almam gerektiğini söylüyor. Onun haricinde herhangi bir link göremiyorum.Evet, konu üzerinde yer alıyor.
Girdiğiniz sayfada biraz aşağı inin. Üyelik almanız gerektiğini söylemiyor.“Destek olmak için: “ diye belirttiğiniz kısım ise bana üyelik almam gerektiğini söylüyor. Onun haricinde herhangi bir link göremiyorum.
Net bir tarih veremiyoruz.Ne zaman çıkacak betadan ya
Tarih veremiyoruz.betadan ne zaman çıkar
Artık oyun içi hataları düzeltmek için diğer devam eden çevirileri yarıda bırakmıyoruz. Fazla oyun yayınladığımız için, hepsinin hataları atılınca toplu bir şekilde düzeltip betadan çıkartıyoruz. Bu da bir oyunu birden çok kez paketleyip upload etmemizdense, tek sefer komple düzeltip paketliyoruz.Bu beta süreleri niye bu kadar fazlaca uzun sürüyor artık