Literature
Kayıtlı Üye
no more secrets, being a dik, my cute roommate(milf city tarzı),Admin şöyle uzun üniverstede fln gecen bi oyun önerirmisn
no more secrets, being a dik, my cute roommate(milf city tarzı),Admin şöyle uzun üniverstede fln gecen bi oyun önerirmisn
Yapımcı 1 Mart'ta çıkacak demişti.Yenisi ne zman geliyo
Chapter 2 geliyor galiba .
Oyuna güncellememi geldi ?
2-5 Martta yapımcı tarafından oyunun beta sürümü yayınlanacak.Gerçekten güzel ve çabucak bitti. Güncellemesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Oyunun orijinal dilinde ingilizce olarak birkaç sitede gördüm beta sürümünü. Yayınlanmış bile umarım en kısa sürede burda da türkçe olarak güncellenir.2-5 Martta yapımcı tarafından oyunun beta sürümü yayınlanacak.
Oyun gerçekten render olarak güzel ama en iyi olduğu söylenemez. Begin a dick yada summers gone bu ikisini oynamanı öneririm render güzelliklerini o zaman anlarsın Tabi bu benim görüşüm belki hoşuna gitmeyebilir ama bence bu bahsettiğim iki oyun en iyi renderlara sahip. Sunshine love da güzel renderlara sahip başka bir oyun. Bunları oynamayı deneyebilirsin öneririm.Oynadığım en iyi renderlara sahip adult oyun. Ne kadar iyi olduğunu bu cümlelerle veya oyun içi fotoğraflarına bakarak anlayamazsınız. Oyunu indirin.
Linklerde sorun görünmüyor.connection timeout veriyor linkler çözümü var mı?
Baing a dik'in kızlarını sevmemiştim ya Ama diğer önerdiklerine hemen bakacağım teşekkürler öneri içinOyun gerçekten render olarak güzel ama en iyi olduğu söylenemez. Begin a dick yada summers gone bu ikisini oynamanı öneririm render güzelliklerini o zaman anlarsın Tabi bu benim görüşüm belki hoşuna gitmeyebilir ama bence bu bahsettiğim iki oyun en iyi renderlara sahip. Sunshine love da güzel renderlara sahip başka bir oyun. Bunları oynamayı deneyebilirsin öneririm.
3.5 sürümü yapımcı tarafından geçen günlerde yayınlandı en kısa sürede çevirip eklerler siteyeGuncellemesi ne zaman gelir acaba gelecek vaad eden oyunlardan birisi