Rica ederim.Anladım ,Geri dönüş için teşekkürler, kolay gelsin bu arada alanında en iyi site sizsiniz.
hayır yapımcı 1 mart'ta çıkıcak diyor.devami mi geldi
yeni sezonu ne zaman gelecek acaba?Ekli dosyayı görüntüle 5687
GENEL BAKIŞ
Yıl 2020, babanın ölümünün üstünde 1 ay geçmiş. Eski kasabanda sadece onunla birlikte olduğun için kalıyordun. Şimdi ise... nereye gideceğini veya ne yapacağını bilmiyorsun. Babanın kalp rahatsızlığı olduğu için sürekli onunla ilgileniyordun, bu yüzden okulu bırakıp kendi çiftliğinizle ilgilenmeye başlamıştın.
Paylaşılan Tarih: 02.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 2.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.69 GB
Oyun Boyutu APK: 367 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Romance, School setting, Animated, Oral sex, Big ass, Big tits, POV, Harem
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra A.O.A. Academy oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3528 Ekli dosyayı görüntüle 3529 Ekli dosyayı görüntüle 3530 Ekli dosyayı görüntüle 3531 Ekli dosyayı görüntüle 3532
Yapımcı 1 Mart'ta çıkacak demişti.yeni sezonu ne zaman gelecek acaba?
bu yapımcılara hiç güven olmaz ne demişler babana bile güvenmeyeceksinYapımcı 1 Mart'ta çıkacak demişti.
Milf city'i 6 aya yakın süredir bekliyorum aynı zaman being a dick'i de bekliyorum sevdiğim kızı bu kadar bekleseydim belki bana geri dönerdi xdreis sakin ol yavaş yavaş oyna oynamaktan kurtulamayacaksın
Render hangi oyun?Şu render kalitesinde akıcı oyun bulmak çok zor.
1. bölüm ne zaman gelir tahmini olan var mı?
Render bir oyun değil, görsellerin ve animasyonların işlenmesine denir render.Render hangi oyun?
Yapımcı 1 Mart'ta çıkacak diyordu.Yeni güncelleme ne zaman gelir
O hikaye ile alakalı değil ama zaman dilimi olarak tüm hikayeden sonra geçiyor sanırım.Oyunun başında christmas sahnesi diye sahne açılfı ana oyunun sonrasındamı öncesindemi geçiyor anlamadım
Yaw dedim noluyoz bi erkek bizim karakter var ayin yapıp kesmesin bunlar adamı dedim biri farklı gerisi aynı giyinmiş ayine kurban gitmeyelim bari dedim.O hikaye ile alakalı değil ama zaman dilimi olarak tüm hikayeden sonra geçiyor sanırım.
Yapımcı 1 Mart'ta çıkacak demişti.Devamı ne zaman gelir
Güncelleme gelince kendi savem ile nasıl devam edebilirim? Oyun güncellemeleri için silip tekrar yüklemek gerekiyormuşEkli dosyayı görüntüle 5687
GENEL BAKIŞ
Yıl 2020, babanın ölümünün üstünde 1 ay geçmiş. Eski kasabanda sadece onunla birlikte olduğun için kalıyordun. Şimdi ise... nereye gideceğini veya ne yapacağını bilmiyorsun. Babanın kalp rahatsızlığı olduğu için sürekli onunla ilgileniyordun, bu yüzden okulu bırakıp kendi çiftliğinizle ilgilenmeye başlamıştın.
Paylaşılan Tarih: 02.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 2.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.69 GB
Oyun Boyutu APK: 367 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Romance, School setting, Animated, Oral sex, Big ass, Big tits, POV, Harem
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra A.O.A. Academy oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3528 Ekli dosyayı görüntüle 3529 Ekli dosyayı görüntüle 3530 Ekli dosyayı görüntüle 3531 Ekli dosyayı görüntüle 3532