Son Konular
Korkmayın la Burkelerden sizin de dedeniz var belki çıkar ortayaAdamın daha önceki yapımlarından yola çıkarak şunu söylyecem spoiler olacak dikkat!..
Öncelikle chik gittiğinizde herhangi bir kızla münasebette hiçbir sonuca ulaşamayacaksınız haberiniz olsun.
Hepsinin birbiriyle bağlantısı var ve sage maya ve jillin kıskanclık durumu paranoya ötesi ve kin haline geliyo bu baya sıkıntı olacak
Yani josy ve maya secimi aslında patlayacak. O secimde arkadaş kalıp herhangi birisine yanasmanız sizi sonuca götürecektir diye düsünüyorum cunki bölüm arası secimlerde tekli görünüyolar ve her aktivitede aralarında secim yapmanız gerekiyor.
3. durum ise bu sapık profesor Burkenin mayadan talepleri bizi sıkıntıya sokacak. Okul içi işlere çok fazla müdahil olacaz gibi geliyor. Tyblatın gösterdiği gazetedeki metinden anladığım kadarıyla bu Tyblat ve Burkeler (Sage hariç) baya baya okul üzerinden işler çeviriyo gibi. Tyblat banyo konusmasında belli ediyor zaten. Aynı zamanda Cathy nin ayrılmasında bunların parmağı olduğu Jade in 7. sezon basındaki triplerinden anlaşılıyor. Mona olayını zaten anlatmama gerek yok ama bu işin ağır maşası Quin. Bir ihtimal rusty ve jill ile bu sezon baya baya sağlam maceralara giricez gibi Tek isteğim isabellanın kocasının sebebinin Burke olmaması. O ise baya tehlikeli bi baş düşman bekliyo bizi. Bunlar benim tahminlerim ve aynı zamanda verilen ip ucları. Jill secimi yapanlar su anlık keyfini sürsün. Teorim eğer gerçek ise bu meymentsiz sülale baya baya bela olacak.
öz kahinim yaaldatılma ihtimalini görmüyorum zira dr pink oyunlarında ntr olmuyor ancak seçime bağlı olarak kızların bizden ayrılıp başka birileri ile sevgili olma ihtimali olacaktır.
daha 4 bölümde chadın gay olduğunu söyleyen biri olarak aşağıdakiler spolier sayılır gençler ona göre okuyun
eğer hem jade hem sage yi becerip sage ile devam etti iseniz oradan baya olay çıkacak
jadeyi becermeden sage ile devam etseniz de tybant sorunu çıkacak
jill ve bella ile aynı anda ilgileniyor ve bella ile sevişirken jile yakalandı iseniz büyük dram olacak gibi
solo jill yolunda muhtemelen jilin ailesi ile sorunlar çıkabilir
solo sage yolunda tatlı bir iki randevu olacaktır ancak Qinin sage ve mc arasına gireceğini düşünüyorum dnd de kraliçeye dokunmadan prensesi kurtarırsanız geri dönüşte Qinn sizleri öldürür bu bir ipucu bence.
Josy ve maya yolunda iki kızdan birini seçmek zorunda kalabileceğimiz yada mayanın babası ile uğraşacağımız kesin.
bella yolunda iseniz jile hiç yakınlık göstermeseniz dahi sıkıntı çıkma ihtimali var zira burke piçi işin içinde.
burkenin fuhuş işlerini ortaya dökme ihtimalide olabilir.
ana kızları atlayıp diğer kızlara gitmeyi seçersek uyuşturucu işinde Qinin kurtarmak yada lily ile kalmak arasında kalabiliriz.
elbette tommynin durumu da var bu diklerin başına bela olacaktır , ben kim ne derse desin işin içindeki asıl haninin tommy olma ihtimali olduğunu düşünüyorum
ayrıca vizelerde kopya çekmek yada çekmemek seçeneklerinin de bir iki yan öykü çıkarma ihtimali var. tabi ki zoenin geri dönüşü yeni bir yol açacaktır mc için ama nasıl olur bilemem zira zoe mc için çözülmemiş bir düğüm."
Reis bu tybalt gazete olayı ne ya ben oraları göremedim, ben oyunu geçen sene temmuzda bitirmiştim sonra oyunu sildim yeni versiyonu çıktığında sadece o çıkan bölümü ve bir önceki bölümü vardı içinde, şu an oyun 2. Sezon bitti olarak gösteriyor en sonda şey oldu sage mayayı bizi falan eve getirdi sagenin tybalt ile falan kardeş olduğunu öğrendik, birde bizim karakterin babası bi kızla karşılaştı böylece bitti, bundan sonra yeni bir bölüm çıktı mı ?Adamın daha önceki yapımlarından yola çıkarak şunu söylyecem spoiler olacak dikkat!..
Öncelikle chik gittiğinizde herhangi bir kızla münasebette hiçbir sonuca ulaşamayacaksınız haberiniz olsun.
Hepsinin birbiriyle bağlantısı var ve sage maya ve jillin kıskanclık durumu paranoya ötesi ve kin haline geliyo bu baya sıkıntı olacak
Yani josy ve maya secimi aslında patlayacak. O secimde arkadaş kalıp herhangi birisine yanasmanız sizi sonuca götürecektir diye düsünüyorum cunki bölüm arası secimlerde tekli görünüyolar ve her aktivitede aralarında secim yapmanız gerekiyor.
3. durum ise bu sapık profesor Burkenin mayadan talepleri bizi sıkıntıya sokacak. Okul içi işlere çok fazla müdahil olacaz gibi geliyor. Tyblatın gösterdiği gazetedeki metinden anladığım kadarıyla bu Tyblat ve Burkeler (Sage hariç) baya baya okul üzerinden işler çeviriyo gibi. Tyblat banyo konusmasında belli ediyor zaten. Aynı zamanda Cathy nin ayrılmasında bunların parmağı olduğu Jade in 7. sezon basındaki triplerinden anlaşılıyor. Mona olayını zaten anlatmama gerek yok ama bu işin ağır maşası Quin. Bir ihtimal rusty ve jill ile bu sezon baya baya sağlam maceralara giricez gibi Tek isteğim isabellanın kocasının sebebinin Burke olmaması. O ise baya tehlikeli bi baş düşman bekliyo bizi. Bunlar benim tahminlerim ve aynı zamanda verilen ip ucları. Jill secimi yapanlar su anlık keyfini sürsün. Teorim eğer gerçek ise bu meymentsiz sülale baya baya bela olacak.
13 kez oynayınca Sage ile ilgili fikirlerim değişti. Sage fena bağlanıyor bize. Tüm sonuçları gördüğüm için benim fikirlerim şu şekilde.Ben Sage'e hiç mi hiç güvenmiyorum. Chad ile bizi aldatma olasılığı çok yüksek görüyorum. Aldatma olmasa bile Chad için bizi terk edecektir. Zoey meselesi ise MC'nin kafasını karıştırmasına yol açacaktır. Quinn'in anahtar rol olacağını hissediyorum. MC'e bağlanacağını ve onun için mücadele edeceğini düşünmekteyim.