BraindropOyunun yapımcısının patreon hesabını nerden bulabilirim
BraindropOyunun yapımcısının patreon hesabını nerden bulabilirim
Peki yeni sürümün tükçesi ne zaman gelir
Türkçe Yapay Zeka oyunlarına uzun süre güncelleme gelmeyecek.Peki yeni sürümün tükçesi ne zaman gelir
Yazık olmuş neyse eyvallah saolTürkçe Yapay Zeka oyunlarına uzun süre güncelleme gelmeyecek.
Peki ne zaman being a dik betadan çıkacak, öldük ya sıkıntıdanŞuan being a DIK betadan çıkana kadar hicbir oyuna erişim sağlanamıyor. Betadan çıkınca oyunlara erişim açılacakmış bildiğim kadarıyla.
Arkadaşlar oyunun dosyasını telefona indiriyorum ama oyunu tele yükleyemiyorum haya veriyor neden bilen varmıEkli dosyayı görüntüle 1465Paylaşılan Tarih: 21.07.2020
GENEL BAKIŞ
Hayatınıza kaba bir başlangıç yaptıktan sonra, sonunda üniversiteye gitmeye hazırsınız. Basketbolda en iyi lise alımı olarak, ülkenin herhangi bir yerinde herhangi bir okula gidebilirdiniz. Yeni ev sahibiniz olan ilişkiniz nedeniyle WVM'ye gitmeye karar veriyorsunuz. WVM'nin basketbol takımı tarafından bilinmediği için birçok şeyi şok eden bir hareketti. Aslında geçen yıl bir oyun kazanmayı bile başaramadılar. Ekibi büyütmek ve yükseltmek için tüm gözler üzerindedir. Mütevazi ile beraber önünüzde birçok cazibe yatıyordu. Kampüste yıldız olmayı nasıl başaracaksınız?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.7.7.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.53 GB
Oyun Boyutu APK: 828 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Harem, School setting, Animated, MILF, Cheating (Avoidable), Oral sex, Vaginal sex, Creampie, Futa/trans (Optional), Mobile game, Romance, Anal sex, Group sex, Prostitution, Ahegao, Big ass, Big tits, Handjob, Interracial, Masturbation, Voyeurism, PoV, Teasing, Titfuck, Virgin
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra WVM oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1466 Ekli dosyayı görüntüle 1467 Ekli dosyayı görüntüle 1468 Ekli dosyayı görüntüle 1469 Ekli dosyayı görüntüle 1470
Nasıl bir hata alıyorsunuz? Eğer yüklenemedi diyorsa telefonunuzda alan açmayı deneyin.Arkadaşlar oyunun dosyasını telefona indiriyorum ama oyunu tele yükleyemiyorum haya veriyor neden bilen varmı
@üye kısmına açıldı mı acaba türkçe yapay zekalar?Ekli dosyayı görüntüle 1465Paylaşılan Tarih: 21.07.2020
GENEL BAKIŞ
Hayatınıza kaba bir başlangıç yaptıktan sonra, sonunda üniversiteye gitmeye hazırsınız. Basketbolda en iyi lise alımı olarak, ülkenin herhangi bir yerinde herhangi bir okula gidebilirdiniz. Yeni ev sahibiniz olan ilişkiniz nedeniyle WVM'ye gitmeye karar veriyorsunuz. WVM'nin basketbol takımı tarafından bilinmediği için birçok şeyi şok eden bir hareketti. Aslında geçen yıl bir oyun kazanmayı bile başaramadılar. Ekibi büyütmek ve yükseltmek için tüm gözler üzerindedir. Mütevazi ile beraber önünüzde birçok cazibe yatıyordu. Kampüste yıldız olmayı nasıl başaracaksınız?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.7.7.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.53 GB
Oyun Boyutu APK: 828 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Harem, School setting, Animated, MILF, Cheating (Avoidable), Oral sex, Vaginal sex, Creampie, Futa/trans (Optional), Mobile game, Romance, Anal sex, Group sex, Prostitution, Ahegao, Big ass, Big tits, Handjob, Interracial, Masturbation, Voyeurism, PoV, Teasing, Titfuck, Virgin
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra WVM oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1466 Ekli dosyayı görüntüle 1467 Ekli dosyayı görüntüle 1468 Ekli dosyayı görüntüle 1469 Ekli dosyayı görüntüle 1470
Şu anda açık ama hatasız sürümleri değil hatasız olarak 2-3 gün içerisinde çıkacaktır.@üye kısmına açıldı mı acaba türkçe yapay zekalar?
Yapay zeka oyunların hepsi 2-3 gün içerisinde düzenlenecektir.Güncelleme geldi diye biliyorum da konu güncellenecek mi
Anladım çok teşekkür ederimYapay zeka oyunların hepsi 2-3 gün içerisinde düzenlenecektir.
Yapımcı son güncellemeyi 25 Kasım'da paylaştı ama o sürümün yapay zeka çevirisi daha gelmedi. Yapay zeka çevirisi ise en son 3 Ekim'de güncellendi.Güncelleme ne zaman geldi Acaba bilen war mı
Hayır güncel değil.Arkadaşlar pek anlayamadım kusura bakmayın.Oyunun sürümü şuan güncelmi acaba
Tamamdır teşekkürlerHayır güncel değil.
Rica ederim.Tamamdır teşekkürler