Ker adlı yapımcımızın ikinci oyunu, daha önce Going Rogue adlı bir oyun yapmıştı. Oyunumuz güzel bir şekilde başlıyor; bazı mantık hataları var, diyalogları atlamadan hikâyeyi merak eder bir şekilde oyunu oynuyorsunuz. Seçimlerinizin oyuna etkisi oluyor ancak yapımcı bunu çok dallandırıp budaklandırmış, oyunu oynayan biri olarak kafanız çok karışıyor, çok fazla olasılığı ve detayı gözden geçirmeniz gerekiyor. Aslında bu iyi bir şey ancak yapımcı bunu oyunun evrenine yedirme konusunda iyi bir iş çıkaramıyor, bazı yerlerde çok yüzeysel kalıyor, uzun uzun kurguladığı şeyleri basit bir şekilde bitiriyor ya da yeterli ambiyansı oluşturamıyor. Yapımcı oluşturmuş olduğu evrene beni bir türlü sokamadı, o dünyanın içinde olduğumu hissedemedim, bunun en büyük sebebi hikâyenin işlenişiydi.
Eğer bu kadar detaylı seçimleri tasarlıyorsan buna denk bir şekilde de evreni yazabilmeli ve olayları oluşturabilmelisin. Oyunumuz bu konuda eksik kaldığı için hikâye konusunda yeterince tatmin olamıyorsunuz. Ayrıca hikâyenin ana temeli size bir yere kadar mantıklı geliyor, yapımcı her şeyi bunun üstüne inşa ediyor, konsept iyi olsa da bunun içini yeterince dolduracak olaylar silsilesi göremiyoruz.
Oyundaki karakterlerin kendi kişilikleri var, hepsi birbirinden farklı, görsel anlamda karakterler gerçekten güzel, animasyonlar oyunun başlarında donuk kalıyor, çünkü karakterlerin yüz efektleri çok da iyi değil. Oyunun ilerleyen safhalarında daha iyi animasyonlar görüyorsunuz, genel anlamda oyunumuz görsel anlamda başarılı, animasyon konusunda iyi ancak iyi animasyon sahnelerini oyunun son çeyreğinde görüyorsunuz. Müziklerin ve efekt seslerinin de fena olmadığını söylemem gerekli.
Oyunun sonları benim için yetersizdi, daha uzun ve detaylı sonlar bekliyordum, zira bu kadar uzun uzun her şeyi dallandırıp budaklandırıyorsanız sonları da bu şekilde yapmanız gerekir. Mesela oyunda herkesle takılabiliyorum ama çoklu son göremiyorum ya da ''evil'' olma şansım oluyor ama asla tam anlamıyla kötü karakter olamıyorum, yaptığım seçimlerin doyasıya etkisini göremiyorum, seçimlerimin etkisi ışığı az yanan bir mum gibi hissettiriyor. Her şeye rağmen ortalama üstü bir oyun olabilecekken, sonlara bu kadar az uğraşılması gerçekten çok saçma olmuş.
Şans verilmesi gereken oyunlardan bir tanesi olmuş. Sonlara gerçekten biraz daha uğraşılmış ve hikâyenin ana konsepti biraz daha iyi işlenmiş olsaydı, ortalamanın üstü bir yapım olabilirdi.